غلامی: درخواست نخبگان متقاضی عضویت هیئت علمی خارج از نوبت بررسی می شود

تسنیم ۱ روز پیش
وزیر علوم در نامه ای به روسای دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری بر تسهیل فرآیند جذب نخبگان و جذب حداکثری آنان و عدم تقید شرکت متقاضیان عضویت هیئت علمی تاییدشده بنیاد ملی نخبگان به جدول زمانی فراخوان ها تاکید کرد.
- اخبار سیاسی -
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم ، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در نامه ای به روسای دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری بر تسهیل فرآیند جذب نخبگان و جذب حداکثری آنان و عدم تقید شرکت متقاضیان عضویت هیئت علمی تاییدشده بنیاد ملی نخبگان به جدول زمانی فراخوان ها تاکید کرد.

منصور غلامی در این نامه خطاب به روسای دانشگاه ها آورده است:
حسب تقاضای معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان، درخصوص تسهیل فرآیند جذب نخبگان و جذب حداکثری آنان، ضمن هماهنگی با مرکز جذب اعضای هیئت علمی، مقرر شد شرکت متقاضیان عضویت هیئت علمی تاییدشده بنیاد ملی نخبگان در فراخوان ها مقید به زمان و دوره ای خاص و جدول زمانی فراخوان ها نباشد.

بر این اساس، در هر زمان با معرفی بنیاد به مرکز جذب و ایجاد کد ورود به سامانه از سوی مرکز جذب اعضای هیئت علمی، ورود متقاضیان به سامانه ثبت و زمینه بررسی تقاضای آنان فراهم خواهد شد.

ضروری است دانشگاه ها و موسسات آموزشی و پژوهشی در کوتاه ترین زمان ممکن، وضعیت نخبگان را بررسی و نتایج مقایسه آنان با سایر داوطلبان را در سامانه درج کنند. مرکز جذب نیز موظف است گزارش همکاری و جدول زمانی رسیدگی دانشگاه ها را هر ۶ ماه یک بار به اینجانب و رئیس محترم بنیاد ملی نخبگان ارسال کند.

مدیرکل دفتر گسترش وزارت علوم تغییر کرد
از سوی وزارت علوم؛ کیفیت ۵۲ موسسه آموزش عالی در ۳ استان کشور ارزیابی شد
مصوبه وزارت علوم برای اخذ شهریه از دانشجویان روزانه میهمان لغو شد
همچنین با توجه به ضرورت رسیدگی سریع به تقاضاها ترتیبی دهید تا حکم عضویت پیمانه متقاضیان صادر شود و هم زمان تقاضای معافیت کبر سن آنان در دستور اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه / موسسه مربوطه قرار گیرد.

حداکثر معافیت کبر سن برای نخبگان، مانند سایر افراد، ۵ سال و موافقت هیئت امنای ذیربط برای تمدید حکم پیمانی در سال دوم ضروری است.

دوشنبه 17 تير 1398

تعداد بازدید : 51 بازدید