تقلب پیشرفته و عجیب در کنکور سراسری

به گزارش صبحانه ، بیست و یک دانش آموز غیر بومی در شهرستان ثلاث باباجانی به علت همراه داشتن ابزار پیشرفته تقلب همچون هندزفری، مچ بند، ساعت هوشمند و خودکار دوربین دار، در جلسه کنکورشناسایی و تحویل مقامات دادستانی و امنیتی شدند.
ماجرای تقلبی کنکور سراسری از حوزه امتحانی شهرستان ثلاث باباجانی که روز جمعه 14 تیرماه 98 برگزار شده بود، خبرساز شد.
در این ماجرا، 21 دانش آموز، به علت همراه داشتن ابزار پیشرفته و مدرن تقلب همچون هندزفری، مچ بند، ساعت هوشمند و خودکار دوربین دار، شناسایی و تحویل مقامات دادستانی و امنیتی شدند.
نام ثلاث باباجانی به عنوان حوزه های مشکل دار کنکور سراسری 98 برسر زبان ها افتاده، اما در این بین حتی نام یک داوطلب ثلاث باباجانی در لیست متخلفان قرار ندارد، طبق گفته محمدی، مدیر آموزش و پرورش ثلاث باباجانی، این متخلفان از افراد بومی شهرستان ثلاث باباجانی نیستند، بلکه از شهرستان ها و استان های همجوار هستند، که حوزه انتخابیه خود را ثلاث باباجانی انتخاب کرده بودند.
این موضوع مصداق عینی ضرب المثل «آش نخورده و دهان سوخته» شده، متخلفان از شهرهای خرم آباد، ایلام و جوانرود هستند که به هوای کسب سهمیه ناچیز در نظر گرفته سازمان سنجش که به گستردگی در شهرستان هایی که اصلا یک آجر آن ها هم از زلزله ویران نشده بود، نیست و همچنین با تصور اعمال سخت گیری کمتری بر حوزه های کنکور این منطقه زلزله زده، حوزه انتخابیه خود را به ثلاث باباجانی منتقل کرده بودند.
نزدیک به 805 نفر داوطلب در کنکور سراسری امسال در حوزه ثلاث باباجانی شرکت کرده بودند، شرایط تحصیل بیشتر دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری این دیار که هنوز گرفتار ویرانی های به جا ...

سه شنبه 9 مهر 1398

تعداد بازدید : 431 بازدید