دوشنبه 19 آذر 1397

میزان ساعت ارائه تدریس به مدرسان حق‌ التدریس در دانشگاه آزاد

دکتر رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای به روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی، میزان ساعت ارائه تدریس به مدرسان حق ‌التدریس دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این بخشنامه آمده است:

پیرو بخشنامه شماره 27289/30 مورخ 7/5/96 و در راستای ایجاد وحدت رویه و سرعت بخشیدن به امور مربوط به مدرسان حق ‌التدریس و افزایش سطح کیفی آموزش در واحدهای دانشگاهی، حداکثر ساعت ارائه تدریس به مدرسان حق ‌التدریس (مدرس شاغل به تدریس در واحدهای دانشگاهی که دارای هیچ ‌گونه حکم کارگزینی مبنی بر همکاری به صورت تمام‌ وقت یا نیمه‌ وقت از دانشگاه آزاد اسلامی نباشد) در تمامی گروه های آموزشی ابلاغ می شود.

بر اساس بندهای این بخشنامه؛ حداکثر ساعت تدریس در یک واحد دانشگاهی 18 ساعت در هفته و حداکثر ساعت تدریس در تمامی واحدهای دانشگاهی 30 ساعت در هفته است.

گفتنی است مفاد این بخشنامه، مدرسان حق ‌التدریس گروه معارف اسلامی را نیز شامل می شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.08.10

بازديد کل : 2466731 نفر   - 432029 ip   بازديد امروز : 202 نفر   - 60 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر