جمعه 27 مهر 1397

تكميل ظرفيت غيرانتفاعي و دانشگاه پيام نور در آزمون سراسری سال 1396

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تكميل ظرفيت رشته ‌هاي تحصيلي در مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي و مراكز و واحدهاي آموزشي دانشگاه پيام نور سال 1396

با توجه به درخواست برخي از مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي و دانشگاه پيام‌ نور مبني بر عدم تكميل ظرفيت پذيرش رشته‌ هاي تحصيلي آزمون سراسري سال 1396 بدين ‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه مند به تحصيل در رشته‌ هاي تحصيلي مؤسسات ذيربط (اعم از داوطلباني كه در آزمون سراسري سال  1396ثبت ‌نام نموده و يا ننموده ‌اند) مي ‌رساند داوطلبان به منظور اطلاع از رشته ‌هاي تحصيلي و موسسات پذيرنده دانشجو در اين مرحله مي ‌توانند به لينك جستجوي عنوان موسسه و كدرشته مندرج در پايگاه اطلاع ‌رساني اين سازمان و همچنين به پايگاه اطلاع ‌رساني موسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي و يا پايگاه اطلاع ‌رساني دانشگاه پيام‌ نور به نشاني www.pnu.ac.ir مراجعه نموده و ضمن مشخص نمودن رشته و موسسه مورد علاقه خود، با به همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ 96/07/29 لغايت 96/08/30 به مؤسسه آموزش عالي محل پذيرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمايند.

1- كليه متقاضيان مي ‌بايست حداكثر تا تاريخ 96/06/31 داراي مدرك ديپلم كامل متوسطه نظام قديم (دوره چهارساله) يا پيش ‌دانشگاهي و يا كارداني (فوق ديپلم) بوده باشند.

تبصره: در صورت امكان تشكيل كلاس براي نيمسال دوم سال تحصيلي جاري از سوي مؤسسه مورد تقاضا، آن دسته از داوطلباني كه حداكثر تا تاريخ 96/11/30 موفق به اخذ مدرك پيش‌ دانشگاهي و یا كارداني شوند، مي ‌توانند در رشته و يا رشته‌ هاي تحصيلي مربوط متقاضي شوند.

2- كليه داوطلبان مي ‌بايست در زمان ثبت‌ نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت ‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 200،000 (دويست هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.

3- هر داوطلب منحصراً مي ‌تواند در يك گروه آزمايشي و يك كدرشته محل متقاضي شود. بديهي است در صورت ثبت‌ نام داوطلب در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه اطلاعات وي در بانك اطلاعات پذيرفته شدگان هر دو محل حذف خواهد شد.

4- داوطلبان مي ‌بايست در زمان ثبت‌ اطلاعات در سامانه مربوط از طريق مؤسسات در خصوص كدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را به عمل آورند. بديهي است پس از ثبت، كدرشته محل ثبت شده براي داوطلبان قابل تغيير و يا تعويض نيست.

5- كليه متقاضيان «مرد» مي ‌بايست در زمان ثبت ‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

6- پس از انجام ثبت ‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در موسسه يا مركز و يا واحد آموزشي كه به آن مراجعه داشته ‌اند) تلقي مي ‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان به صورت مشروط خواهد بود.

7- آن دسته از داوطلباني كه قبلاً در رديف پذيرفته‌ شدگان نهايي آزمون سراسري سال 96(مرحله شهريورماه96) قرار گرفته ‌اند، چنانچه در اين مرحله متقاضي ثبت ‌نام و ادامه تحصيل باشند و در يكي از موسسات ثبت ‌نام نمايند، قبولي قبلي آن ها در شهريورماه لغو خواهد شد.

مدارك مورد نياز:

1- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضا و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

2- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام جديد با امضا و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش.

3- اصل و يا گواهي مدرك پيش دانشگاهي با امضا و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش.

4- گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام جديد كه فاقد مدرك پيش ‌دانشگاهي مي ‌باشند.

5- اصل شناسنامه و 2 برگ كپي از صفحات آن.

6- اصل كارت ملي و 2 برگ كپي از آن.

7- شش قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري.

8- مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.

كليه پذيرفته ‌شدگان مي‌ بايست به همراه تصوير ديپلم نظام قديم و يا گواهي پيش‌ دانشگاهي خود، به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌ نام به دانشگاه ارائه دهند.كليه پذيرفته‌ شدگان حتماً نام ‌رشته و مؤسسه آموزش‌عالي يا مركز و يا واحد آموزشي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.

ضمناً داوطلبان گرامي مي ‌توانند سؤالات خود را با بخش پاسخ گويي اينترنتي پايگاه اطلاع ‌رساني سازمان به نشاني: www.sanjesh.org و يا با شماره‌ تلفن گوياي‌: 42163 (كد 021) در ميان بگذارند و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.07.25

بازديد کل : 2416282 نفر   - 417417 ip   بازديد امروز : 371 نفر   - 161 ip   بازديد ديروز : 1480 نفر   - 223 ip   آنلاين : 1 نفر