چهارشنبه 25 مهر 1397

درباره دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران

دکتر سید علی ابطحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت و گو با خبرنگار سرویس دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز عنوان کرد: تفاوت آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت وجود ندارد و تشکيلات دانشگاه آزاد واحد علوم پزشکي اصولا همه ي دستورالعمل هاي ايجاد و توسعه را بر اساس ضوابطي قرار داده که وزارت بهداشت تنظيم کرده و ما تمام دانشكده ها را مانند دانشگاه هاي علوم پزشكي اداره مي كنيم و همه الزامات آن را رعايت مي كنيم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران یادآور شد: ما تمام الزامات آموزشی، پژوهشی، اعتباربخشی آموزشی، اعتباربخشي درماني را رعايت مي کنيم چون دانشگاه هاي علوم پزشکي داراي سه بخش هستند که بايد هر سه بخش در کنار هم و به صورت يکجا حرکت كنند تا بتوانند خروجي مطلوبي داشته باشند.

دکتر ابطحی ادامه داد: یک بخش درمان است که نیازهای مردم را در بخش بیماری و بهبودی تامين مي کند، بخش ديگر آموزش است که نيازهاي دانشجويان را در بخش درمان تکميل می کند، در بخش پژوهش نيز به خوبي گسترش داده ايم و برنامه توسعه اي داريم؛ البته زمينه اين توسعه الزامات وزارت بهداشت بوده است که ما به آن پايبند هستيم.

وی گفت: این دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران که شکل گرفت تجمیع کل واحدهای پزشکی بود که حدود ۲۴۰۰۰ دانشجو را در خود جاي داده است، اميداريم به سمتي حرکت كنيم كه اين تعداد افزايش پيدا كند و داوطلب ،دانشگاه آزاد اسلامي پزشكي را با اشتياق انتخاب كند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به موضوع تایید رشته های دانشگاه آزاد اسلامی افزود: ما هیچ رشته اي در طول سه سال گذشته بدون مجوز برگزار نکردیم و تمام رشته محل هايي که در کشور وجود داشت را مجوز گرفتيم و استانداردها را از وزارت بهداشت کسب کرديم که مستلزم ايجاد مراکز مهارت باليني و استخدام اساتيد شديم.

دکتر ابطحی ادامه داد: ما در سه سال گذشته حدود ۸۰۰ عضو هیئت علمی برای واحد پزشکی استخدام کردیم که این بار هزينه اي سنگيني را بر دانشگاه تحميل مي کرد؛ ما بايد الزامات رشته هاي پزشکي را رعايت مي کرديم.

وی گفت: تمام رشته های ما دارای مجوز وزارت بهداشت هستند و ما خودمان راضی نیستیم که رشته ای بدون مجوز دانشجو بگيريم. ما حدود ۳۰۰ رشته محل داريم که دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ۷۰ رشته محل را در خود جاي داده است و ۹ دانشکده را داراست .ما هيچ مشکلي با وزارت بهداشت نداريم.

دکتر ابطحی با اشاره به این که دانشجویان پزشکی باید بیشترین مدت دوران تحصيل را در مراکز درماني و بيمارستاني باشند، از همکاري مطلوب با بيمارستان هاي تامين اجتماعي گفت و ادامه داد: ما دو واحد ملکي اميرالمومنين و بوعلي را داريم و تعداد زيادي بيمارستان که شرايط مطلوب آموزش را داشتند که به عنوان عرصه باليني ما قرار دارند.

وی گفت: در عرصه علوم پایه هیچ مشکلی نداریم، تعداد اساتيد و آزمايشگاه بسيار رضايت بخش است.در عرصه باليني چون تعداد تخت ملکي با تعداد دانشجو همخواني ندارد، از سال هاي قبل تعدادي از بيمارستان هاي تامين اجتماعي و وزارت بهداشت مستقر در سطح کشور را در اختيار داريم و به دنبال آن هستيم که عرصه باليني را بيشتر از پيش توسعه دهيم.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.07.17

بازديد کل : 2410726 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 325 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر