چهارشنبه 25 مهر 1397

پیشنهاد استمرار کاردانی پیوسته به صورت 2+12

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد زرهانی معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما در در خصوص وضعیت دوره‌ های کاردانی، گفت: دوره‌ های کاردانی پیوسته به صورت 2+12 استمرار خواهد داشت و سازمان سما می ‌تواند مجری کاردانی پیوسته شود.

رئیس سازمان سما درباره طرح پیشنهادی خود با موضوع چگونگی استمرار دوره‌ های کاردانی پیوسته در جلسه با وزارت آموزش و پرورش گفت: باید کارگروهی با حضور معاونان آموزش متوسطه از وزارت آموزش و پرورش و مدیر امور دانشجویی از سازمان سما، برای بررسی این طرح تشکیل شود.

وی ادامه داد: این کارگروه چگونگی استفاده از بسته ‌های حمایتی آموزش و پرورش برای دریافت هزینه سه سال تحصیلی دانش آموزان در مقطع دبیرستان و دو سال کاردانی از طریق آموزشکده ‌های سما را مشخص و به گونه ‌ای برنامه ریزی کند که دانش آموز با ورود به دبیرستان، با مدرک کاردانی فارغ التحصیل شود.

دکتر زرهانی با اشاره به برخورداری سازمان سما از 1000 مدرسه در پایان برنامه 4 ساله آینده در سراسر کشور، گفت: بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، سما باید در پایان 4 سال آینده دارای 1000 مدرسه باشد .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.07.16

بازديد کل : 2410790 نفر   - 416785 ip   بازديد امروز : 389 نفر   - 49 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر