دوشنبه 19 آذر 1397

کسب ۶ مدال در ششمین المپیاد علمی علوم پزشکی کشور95 توسط دانشجویان دانشگاه آزاد

دانشجویان رشته پزشکی در ششمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ۴ حیطه تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، استدلال بالینی و هنر در آموزش پزشکی با یکدیگر به رقابت پرداختند. در این دوره از المپیاد مهسا نوروزی برنده مدال طلا در حیطه استدلال بالینی از واحد اردبیل،مرجان حسینی بهشتی برنده مدال نقره در حیطه استدلال بالینی از واحد نجف آباد، نیکتا نیازی برنده مدال نقره در حیطه تفکر علمی در علوم پایه از واحد مشهد، فاطمه افزا برنده مدال برنز در حیطه تفکر علمی در علوم پایه از واحد علوم دارویی تهران، نازآفرین حاتمی برنده مدال برنز در حیطه تفکر علمی در علوم پایه از واحد علوم دارویی تهران، شادی عرفانیان برنده مدال برنز در حیطه مدیریت نظام سلامت از واحد پزشکی تهران به عنوان برگزیدگان دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شدند.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.05.23

بازديد کل : 2466689 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 160 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 8 نفر