دوشنبه 19 آذر 1397

درباره راه اندازي پرديس هاي بين‌الملل در رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد

كميسيون هاي آموزش و تحصيلات تكميلي، پزشكي روز شنبه ۳۱ تيرماه ۱۳۹۶ در سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

دكتر سيدعلي ابطحي معاون پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در اين جلسه، به لزوم بازنگري رشته‌ ها در وزارت بهداشت اشاره كرد و گفت: سال گذشته(1395) وزارت بهداشت با بازرسي رشته ‌هاي پزشكي در سراسر كشور، برخي رشته ‌ها را كه بر اساس آمايش سرزميني غيرضروري بودند، نه تنها براي دانشگاه آزاد اسلامي، ‌بلكه براي تمامي دانشگاه‌ ها حذف كرد.

وي گفت: آنچه امروز براي دانشگاه آزاد اسلامي در خصوص ايجاد رشته از اهميت بالايي برخوردار است، پرديس بين المللي است. بسياري از مناطق براي پرديس ‌هاي بين المللي پتانسيل لازم را دارا هستند.

دكتر ابطحي با بيان اين كه دانشگاه آزاد اسلامي مجوز جذب دانشجوي خارجي تا ۲۰درصد ظرفيت دانشجو در هر واحد را داراست، گفت: برخي واحدها از جمله قم شرايط و پتانسيل تبديل شدن به پرديس بين الملل را دارند.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.05.03

بازديد کل : 2466720 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 191 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 5 نفر