تدوین برنامه های درسی جدید در دانشگاه آزاد سرپرست دفتر مطالعات و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد از نحوه تدوین برنامه های درسی جدید و بازنگری رشته های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر عباس گوهری سرپرست دفتر مطالعات و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دفتر دو وظیفه عمده تدوین برنامه های درسی جدید و بازنگری برنامه های درسی رشته های موجود را برعهده دارد.
وی با بیان این که با توجه به پیشرفت تکنولوژی و تغییرات فرهنگی، بازنگری در رشته ها اجتناب ناپذیر است، گفت: با توجه به این که دنیای امروز به سمت رشته های میان رشته ای در حرکت است، دانشگاه آزاد اسلامی نیز با بررسی رشته های موجود در دانشگاه های دنیا و با بومی سازی آن ها، آن رشته ها را در کشور دایر می کند.
دکتر گوهری در خصوص نحوه تدوین و بازنگری برنامه های درسی رشته ها گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی 6 گروه و 50 کمیته متشکل از اعضای هیات علمی برجسته، در بحث تدوین و بازنگری رشته ها فعال هستند. رشته ها ابتدا در این کمیته ها بررسی و پس از آن در شورای برنامه ریزی - با حضور رئیس دانشگاه - به بحث گذاشته شده و در نهایت جهت تصویب نهایی به وزارت علوم ارسال می شود.
سرپرست دفتر مطالعات و برنامه ریزی آموزشی با بیان این که بر اساس استاندارد جهانی هر رشته باید پس از 5 سال بازنگری شود، گفت: با توجه به سرعت پیشرفت علم و منسوخ شدن برخی رشته ها، باید با بازنگری رشته های موجود، رشته محل هایی را در جهت رفع نیازهای کشور ایجاد کنیم.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی
1396.05.03 |