دوشنبه 19 آذر 1397

جزییات تعطیلات تابستانی مردادماه 1396 واحدها و مراکز دانشگاه آزاد

معاونت اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه تعطیلات مردادماه 1396 را به روسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این بخشنامه آمده است:

پیرو درخواست روسای استان ها و واحدهای دانشگاهی در راستای کاهش هزینه ها، رضایتمندی و رفاه همکاران دانشگاه به استناد مصوبه دویست و نوزدهمین جلسه هیات رئیسه مورخ 28/4/96 مقرر شد تمامی کارکنان و اعضای هیات علمی واحدها و مراکز آموزشی و سازمان سما در نیمه دوم مردادماه از تعطیلات تابستانی بهره‌ مند شوند.

بر اساس این بخشنامه؛ واحدها و مراکز آموزشی که مجری ترم تابستانی نیستند، می توانند در فاصله زمانی 14/5/96 لغایت 27/5/96 به مدت دو هفته (یک هفته مرخصی تشویقی و یک هفته مرخصی استحقاقی) از تعطیلات استفاده کنند. واحدها و مراکز آموزشی که مجری ترم تابستانی هستند، طبق برنامه آموزشی واحد و تصویب شورای دانشگاه استان، می توانند در فاصله زمانی 14/5/96 تا 2/6/96 به مدت دو هفته (یک هفته مرخصی تشویقی و یک هفته مرخصی استحقاقی) از تعطیلات بهره ‌مند شوند.

در این بخشنامه تأکید شده تعطیلات در واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی منوط به تصویب شورای دانشگاه استان است. همچنین واحدهای مجری ترم تابستانی، با هماهنگی دبیرخانه هیات امنای استانی و با حداقل نیروی انسانی، برنامه ریزی لازم را جهت برگزاری مناسب برنامه های آموزشی انجام دهند.

لازم به ذکر است بر اساس بندهای این بخشنامه؛ نیمی از این تعطیلات به عنوان مرخصی تشویقی و نیمی دیگر از مرخصی استحقاقی کارکنان و اعضای هیات علمی منظور خواهد شد. بدیهی است بهره مندی آنان از هر روز مرخصی تشویقی منوط به استفاده از یک روز مرخصی استحقاقی در ازای آن است.

در ایام تعطیلات تابستانی باید به گونه ای برنامه ریزی شود که در برنامه های آموزشی (به خصوص ترم تابستانی و شروع نیمسال اول سال تحصیلی 97-96) اختلالی ایجاد نشود و همچنین با رعایت تمامی ضوابط مربوطه، امکان تشکیل جلسات دفاع از رساله یا پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و حضور علاقه مندان در این جلسات فراهم شود.

در این بخشنامه تاکید شده حضور یکی از معاونان واحدها و مراکز آموزشی در طول ایام تعطیلات در ساعات اداری در واحد به صورت شیفت الزامی است. همچنین کارکنانی که ماهیت وظایف و نوع شغل آن ها به گونه ای است که باید در محل کار حضور یابند (مانند پرسنل حفاظت و تاسیسات که به صورت شیفتی انجام وظیفه می کنند) می توانند بر اساس ضوابط و مقررات، از حق الزحمه اضافه کاری بهره مند شوند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.05.01

بازديد کل : 2466717 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 188 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 5 نفر