دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

ثبت سفارش کتاب های درسی پایه هفتم استعدادهای درخشان، از 15 تیرماه96

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، سید حسین طلائی زواره با اشاره به جزئیات ثبت ‌نام کتب درسی دانش ‌آموزان در سال تحصیلی 97-96 گفت: ثبت سفارش اینترنتی کتاب ‌های درسی پایه های دوم تا ششم دوره ابتدایی، پیش دانشگاهی و کتاب‌ های درسی تکمیلی دوره متوسطه اول در پایه های هشتم و نهم ویژه استعدادهای درخشان، از 19 فروردین96 شروع شده و تا 15 خردادماه96 ادامه دارد.

وی ادامه داد: امسال(1396) علاوه بر این دو دوره تحصیلی، کتاب ‌های درسی پایه ‌های دهم و یازدهم در متوسطه دوم در شاخه فنی و حرفه ‌ای و در متوسطه اول، کتب درسی پایه هفتم استعدادهای درخشان، از طریق ثبت سفارش اینترنتی در سامانه فروش به نشانی www.irtextbook.ir از تاریخ 15 تیرماه96 لغایت 17 شهریورماه96 انجام می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ‌ریزی آموزشی تأکید کرد: والدین دانش آموزان پایه اول ابتدایی توجه داشته باشند هنگام ثبت ‌نام فرزندان خود در مدارس، اطلاعات آن ها در سامانه سناد ثبت شود و پس از ثبت اطلاعات این دانش‌ آموزان، آن ها می ‌توانند از 15 تیر96 لغایت 17 شهریورماه96 به سامانه ثبت سفارش مراجعه کرده و ثبت سفارش کتاب‌ ها را انجام دهند.

طلایی زواره از باز بودن سامانه ثبت سفارش کتاب‌ های درسی بعد از شهریورماه96 خبر داد و افزود: دانش ‌آموزان می‌ توانند کتاب ‌های درسی مورد نظر خود را به صورت تک جلدی سفارش داده و از طریق پست در منزل تحویل گیرند.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1396.03.06

بازديد کل : 2217575 نفر   - 375831 ip   بازديد امروز : 350 نفر   - 138 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 8 نفر