دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

برگزاری دوره‌ مجازی توانمندسازی توسط سازمان نهضت سواد آموزی و جهاد دانشگاهی

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از برگزاری گسترده‌ ترین دوره‌ مجازی کشور توسط سازمان نهضت سواد آموزی و جهاد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان نهضت سواد آموزی، علی باقر‌زاده با اشاره به این که بیش از ۵۴ هزار آموزش‌ دهنده در دوره‌ های توانمند‌سازی سازمان نهضت شرکت کرده اند، افزود: این فعالیت از گسترده ‌ترین اقداماتی است که تا کنون در کشور انجام شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده مقرر است هر آموزش دهنده 126 نفر ساعت از طریق این سامانه‌ مجازی دوره ببیند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بيان اين كه یک‌ سوم فیلم‌ های عمومی و تخصصی بارگذاری شده است، تصريح كرد: برای جلوگیری از ترافیک شبکه، از بار‌گذاری یک باره تمامی مطالب درسی خودداری کرده ایم و فیلم‌ ها را به تدریج روی سایت قرار خواهيم داد.

وي بیان کرد: آموزش ‌دهندگان نباید هیچ هزینه ‌ای جز ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومانی که در نظر گرفته شده، پرداخت نمایند.

علی باقرزاده با اشاره به این که ۱۲۰ فیلم کوتاه از ۳۰۰ فیلم تاکنون ارائه شده است، تصریح کرد: آموزش ‌دهندگان باید این دوره ‌ها را گذرانده و از تیرماه96 ارزشیابی شوند که با توجه به حجم مطالب می‌ توان کمی زمان را تغییر داد.

وی تأکید کرد: آموزش‌ دهندگان باید برای ادامه فعالیت با سازمان نهضت حتماً در این دوره‌ های توانمندسازی پذیرفته شوند و اگر نمره آن ‌ها در آزمون اول به حدنصاب نرسد باید در دفعات بعدی این ارزشیابی را انجام دهند که برای این امر هزینه دریافت می ‌شود و تا زمانی که آموزش دهندگان در دوره‌ ها قبول نشوند امکان همکاری با نهضت را ندارند.

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: آموزش‌ دهندگانی که دسترسی به اینترنت ندارند می‌ توانند با مراجعه به مراکز جهاد دانشگاهی استان خود فایل ‌ها را در قالب CD یا فلش دریافت کرده و از آن استفاده کنند، البته نباید پولی برای این کار از آن‌ ها دریافت شود.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1396.03.06

بازديد کل : 2217530 نفر   - 375826 ip   بازديد امروز : 305 نفر   - 133 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 6 نفر