دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

اوایل تیر96، اعلام نتايج پذيرفته شدگان مدارس استعدادهاي درخشان

مركز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان، طي اطلاعيه اي اعلام كرد: نتايج پذيرفته شدگان مدارس استعدادهاي درخشان اوايل تيرماه96 اعلام مي شود.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از مركز استعدادهاي درخشان، در اين اطلاعيه آمده است؛ پيرو اعلام قبلي و همچنين اطلاعيه‌ هاي مندرج در سامانه ثبت نام الكترونيكي آزمون هاي مذكور به نشاني https://azmoon.medu.ir و با عنايت به تماس‌هاي تلفني برخي از اوليای دانش آموزان شركت كننده در اين آزمون ‌ها، ‌به اطلاع مي ‌رساند نتايج پذيرفته شدگان آزمون ورودي مدارس استعدادهاي درخشان (پايه هفتم و دهم) سال تحصيلي 97-1396،‌ اوايل تيرماه 1396 (پس از برگزاري آزمون ورودي مدارس نمونه دولتي) صرفاً از طريق سامانه مذكور اعلام خواهد شد.

اين اطلاعيه، ادعاي برخي از سايت ‌هاي اينترنتي،‌ شبكه ‌هاي مجازي، ‌پيامك و مشاوره‌ هاي تلفني در خصوص زمان اعلام نتايج، وضعيت پذيرش و نام دبيرستان محل پذيرش را كذب و غيرواقعي دانسته و به هيچ وجه تاييد نمي كند.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1396.03.06

بازديد کل : 2217568 نفر   - 375829 ip   بازديد امروز : 343 نفر   - 136 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 7 نفر