دوشنبه 19 آذر 1397

بحران جذب دانشجو در سال های 1390 تا 1400

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بیش از 70 درصد رشته گرایش های کارشناسی ارشد به دلیل نبود داوطلب به میزان کافی قابلیت توسعه ندارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد حسین زاده لطفی با بیان این که از دیدگاه آموزش عالی در بازه سال های 1390 تا 1400 در بحرانی ترین وضعیت قرار داریم، گفت: کاهش جمعیت دانش آموزی و افزایش مراکز آموزش عالی مهر تاییدی بر این موضوع است.

وی با بیان این که بالای 80 درصد درآمد دانشگاه از طریق شهریه دانشجویان است، گفت: جذب دانشجو، عامل بسیار مهمی است ولی باید در چارچوب قوانین و آیین نامه ها صورت گیرد.

دکتر حسین زاده لطفی رقابت هایی که به غلط در طول سال های اخیر بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است را نادرست دانست و افزود: منابعی که در هر استان وجود دارد باید به طور مساوی با توجه به ظرفیت ها بین همه واحدها توزیع شود.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در بیش از 70 درصد رشته گرایش های ارشد و بیش از 40 درصد رشته گرایش های دکتری به دلیل کمبود داوطلب، جذب نداریم.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.02.02

بازديد کل : 2466702 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 174 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر