دوشنبه 19 آذر 1397

پنجمين آزمون صلاحيت باليني رشته پزشكي دانشگاه آزاد

آزمون صلاحيت باليني پايان دوره پزشكي عمومي به ميزباني ۴ واحد پزشكي تهران، مشهد، تبريز و نجف آباد پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومي حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي- دكتر محمد صاحب الزماني، معاون دفتر توسعه آموزش علوم پزشكي و امور دانشجويان دانشگاه آزاد گفت: دانشجويان رشته پزشكي واحد هاي تهران و قم در واحد پزشكي تهران، دانشجويان رشته پزشكي واحد هاي تبريز و اردبيل در واحد تبريز، دانشجويان رشته پزشكي واحد هاي مشهد، شاهرود و تنكابن در واحد مشهد و دانشجويان رشته پزشكي واحد هاي نجف آباد و يزد هم در واحد نجف آباد حضور يافته و در پنجمين آزمون صلاحيت باليني پايان دوره پزشكي عمومي شركت مي نمايند.

معاون دفتر توسعه آموزش علوم پزشكي و امور دانشجويان دانشگاه آزاد افزود: اين آزمون همزمان با ساير دانشگاه هاي علوم پزشكي در دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود و  در مجموع در اين آزمون ۱۴۸ نفر به رقابت خواهند پرداخت.

وي در مورد آزمون صلاحيت هاي باليني توضيح داد: اين آزمون، امتحاني عملي به شيوه  OSCE است و حداقل ۱۲ ايستگاه فعال و  سه ايستگاه استراحت براي آزمون دانشجويان در نظر گرفته شده است. در هر ايستگاه آزمون يكي از اعضاء هيات علمي متخصص مستقر شده و نحوه انجام يك پروسيجر كه توسط دانشجو انجام مي شود را مشاهده و ارزيابي مي نمايد. مدت زمان هر آزمون در هر ايستگاه حدود ۵ دقيقه به طول مي انجامد و حدود ۱ دقيقه براي جا به جا شدن دانشجويان در نظر گرفته مي شود.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.20

بازديد کل : 2466712 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 183 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 4 نفر