چهارشنبه 25 مهر 1397

جزئیات مرحله مصاحبه علمی جذب عمومی قضاوت سال 1395

پیرو اعلام نتایج آزمون قضاوت سال 1395(داوطلبان دانشگاهی و حوزوی) و اطلاعیه های مربوط، جزئیات مرحله مصاحبه علمی پذیرفته شدگان به شرح زیر اعلام می شود:

1-‌ زمان برگزاری مصاحبه علمی:

مرحله مصاحبه علمی آزمون قضاوت سال 1395 در سال جاری(1395)، آغاز و در سال 1396 تداوم پیدا خواهد کرد. بر این اساس، زمان مصاحبه علمی داوطلبان دانشگاهی و حوزوی پذیرفته شده، از طریق پیامک یا تماس تلفنی به ایشان ابلاغ خواهد شد. شایان ذکر است زمان مقرر برای مصاحبه هر داوطلب، قطعی و غیر قابل تغییر است.

2-‌ مکان برگزاری مصاحبه علمی:

الف- داوطلبان دانشگاهی: تهران، خیابان حافظ، تقاطع خیابان سمیه، رو به روی دانشگاه امیرکبیر، ساختمان شماره 3 قوه قضائیه(معاونت منابع انسانی)، طبقه نهم.

ب- داوطلبان حوزوی: قم، بلوار 15 خرداد، بعد از پمپ بنزین، نبش کوچه سعدی، ساختمان آموزش قوه قضائیه، طبقه سوم.

3-‌ مدارک مورد نیاز در روز مصاحبه علمی:

1. یک قطعه عکس 4×3 رنگی جدید

2.اصل و تصویر کارت ملی

3.اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن

4.تصویر مدارک تحصیلی (کارشناسی یا سطح دو و بالاتر)

5.کارنامه مرحله تستی آزمون قضاوت سال 1395 (فقط برای داوطلبان دانشگاهی)

6. کارنامه مرحله تشریحی آزمون قضاوت سال 1395

تذکر: همه مدارک می بایست حتما در قالب A4 تهیه و تحویل شود.

4-‌ مواد امتحانی:

الف-داوطلبان دانشگاهی:

1-‌ حقوق مدنی 2-‌ آیین ‌دادرسی مدنی 3-‌ حقوق جزای عمومی 4-‌ حقوق جزای اختصاصی 5-آیین ‌دادرسی کیفری                                ‌ب-داوطلبان حوزوی:

1- مکاسب (بخش بیع)       2- کفایه الاصول (از ابتدا تا پایان المقصد الخامس)

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه

1395.11.17

بازديد کل : 2412448 نفر   - 416880 ip   بازديد امروز : 2047 نفر   - 144 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر