دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

صد و پانزدهمين دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2017)

اطلاعيه سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره تاريخ‌ و نحوه‌ پرينت كارت‌ صد و پانزدهمين دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2017)

بدين‌ وسيله به اطلاع کليه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون زبان انگلیسی پیشرفته مي‌ رساند

1- صد و پانزدهمين دوره آزمون زبان انگلیسی پیشرفته، صبح روز پنجشنبه مورخ 95/11/21 منحصراً در شهر تهران برگزار خواهد شد. برگ راهنما و كارت شرکت در آزمون از روز سه‌‌ شنبه مورخ 95/11/19 بر روي پايگاه اطلاع ‌رساني سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org قرار مي گيرد تا داوطلبان بتوانند با وارد كردن اطلاعات خود شامل: شماره پرونده، نام و نام‌ خانوادگي، سال تولد و شماره ملی نسبت به پرينت آن اقدام نمایند. بديهي است كه هر داوطلب براي شرکت در جلسه آزمون باید، علاوه بر پرينت کارت شرکت در جلسه آزمون، اصل کارت ملی، اصل شناسنامه يا اصل گذرنامه خود را ارائه نماید.

توضیح: چنانچه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون هرگونه اشکالی در کارت ورودی خود مشاهده نمودند، مي ‌توانند در روز چهارشنبه مورخ 95/11/20 صبح از ساعت 8:00 تا 12:00 و بعدازظهر از ساعت 14:00 تا 17:00 با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر و دو قطعه عکس به نماینده این سازمان مستقر در باجه رفع نقص مراجعه نموده و نسبت به اصلاح و رفع اشكال احتمالي کارت خود اقدام نمایند

2- آدرس باجه رفع نقص كارت

دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران: ‌تهران، خیابان کارگر شمالی (اميرآباد)، بعد از تقاطع جلال آل احمد، بين خيابان هاي 15 و 16.

تذكر مهم:

داوطلبان لازم است لوازم مورد نياز از قبيل مداد سياه نرم پررنگ، مداد پاكن، مداد تراش و سنجاق را به همراه داشته باشند و از آوردن‌ وسايل‌ اضافي‌ مانند ساك‌ دستي‌، كيف‌ دستي‌، پيجر، تلفن‌ همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند و يا هر گونه وسايل ارتباطي الكترونيكي،‌ جزوه،‌ كتاب، ماشين حساب و نظاير آن و هم‌ چنين وسايل‌ شخصي‌ به‌ جلسه‌ آزمون‌ اكيداً خودداري‌ نمايند. بديهي‌ است‌ كه‌ به‌ همراه داشتن‌ هر کدام‌ از وسايل‌ مندرج‌ در اين‌ بند به‌ عنوان‌ تقلب‌ و تخلف‌ تلقي‌ و با داوطلبان‌ ذيربط برابر آيين‌ نامه‌ تقلب‌ و تخلف‌ رفتار خواهد شد.

ضمناً به اطلاع مي ‌رساند كه واحد اطلاعات و پاسخ گويي به سئوالات در این باره از این تاریخ لغایت 95/11/20 همه روزه به غیر از ایام تعطیل و در وقت اداری آماده پاسخ گويي به سوالات داوطلبان است؛ لذا داوطلبان گرامی به منظور پاسخ گويي به سوالات خود مي ‌توانند به بخش پاسخ گويي اینترنتی سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و يا با شماره تلفن 42163-021 تماس حاصل نموده و از مراجعه حضوری خودداري نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.11.18

بازديد کل : 2217557 نفر   - 375828 ip   بازديد امروز : 332 نفر   - 135 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 7 نفر