پنجشنبه 31 خرداد 1397

آخرین مهلت درخواست عودت وجوه ثبت نام آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری۹۶ دانشگاه آزاد

آخرین مهلت زمان ثبت درخواست برای عودت وجوه داوطلبان آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۸ بهمن ماه95 است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبانی که در مرحله قبل نسبت به ثبت نام خود در سامانه عودت وجوه اقدام و به دلیل ثبت نادرست اطلاعات، موفق به دریافت وجه کارت اعتباری ثبت نام خود نشده و داوطلبانی که در مرحله قبل موفق به ثبت اطلاعات خود نشده اند، می توانند برای ثبت اطلاعات حساب خود به سامانه www.azmoon.org مراجعه کنند.

۱- داوطلبان لازم است با شناسه ثبت نام و رمزی که در اختیار دارند، با مراجعه به سامانه فوق نسبت به ثبت اطلاعات حساب خود اقدام نمایند.

۲- اطلاعات حساب شامل: نام و نام خانوادگی صاحب حساب و شماره شبای حساب لازم است به نام شخص داوطلب آزمون باشد.

۳- داوطلبان لازم است در وارد نمودن شماره شبای حساب خود دقت نمایند زیرا در صورت عدم ثبت اطلاعات صحیح امکان عودت وجه ثبت نام وجود ندارد .

۴- از آن جایی که برای هر کارت اعتباری خریداری شده تنها یک بار امکان ثبت نام وجود دارد، لازم است داوطلبان در وارد نمودن اطلاعات دقت نمایند زیرا امکان ویرایش اطلاعات ثبت نامی وجود ندارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.17

بازديد کل : 2275267 نفر   - 388745 ip   بازديد امروز : 116 نفر   - 60 ip   بازديد ديروز : 1070 نفر   - 256 ip   آنلاين : 11 نفر