دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

شرایط معافیت از پرداخت شهریه تمدید رساله دکترای تخصصی در دانشگاه آزاد

در بخشنامه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان دکترای تخصصی در شرایط ویژه از پرداخت شهریه تمدید رساله دکترای تخصصی برای گرفتن پذیرش مقاله دفاع از رساله معاف خواهند شد.

در این بخشنامه آمده است: با توجه به لزوم اجرای صحیح و درست بخشنامه ها برای بالا بردن کیفیت امور در دانشگاه آزاد و جلوگیری از انتشار مقالات بی کیفیت و نظر به طولانی شدن فرآیند گرفتن پذیرش از مجلات معتبر و چاپ آن ها، چنانچه دانشجو پس از قبولی در امتحان جامع و 5 ترم ثبت نام برای واحدهای رساله دکترای تخصصی، نتواند مقاله مربوط به دفاع از رساله خود را ارائه دهد، مشروط به انجام پیش دفاع و تایید استادان راهنما، مشاور و هیات داوران و اتمام و برآورده شدن تعهدات رساله دانشجو مطابق اهداف تعیین شده، تا زمان ارائه مقالات از پرداخت شهریه تمدید رساله دکترای تخصصی معاف می شود و تنها پس از گرفتن پذیرش مقاله از مجلات معتبر می تواند از رساله خود دفاع نهایی کند.

بدیهی است دانشجویان و استادان راهنما باید تمام تلاش خود را برای به چاپ رساندن بهنگام مقاله مستخرج از رساله دکترای تخصصی در مجلات معتبر بین المللی و داخلی حسب مورد به کار ببرند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.13

بازديد کل : 2217608 نفر   - 375833 ip   بازديد امروز : 383 نفر   - 140 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 10 نفر