دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

معافیت از پرداخت شهریه ثابت در صورت کمبود استاد راهنما در دانشگاه آزاد

بر اساس بخشنامه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در صورت عدم ظرفیت خالی اعضای هیات علمی هر گروه آموزشی برای راهنمایی و مشاوره دانشجویان، مدیر گروه موظف است برای استفاده از ظرفیت های خالی اعضای هیات علمی سایر واحدها و مراکز دانشگاهی و سایر دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی و پژوهشی وزارتخانه های علوم و بهداشت اقدام کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه مورخ 15 اردیبهشت سال 93 اعلام کرد: در صورت تکمیل ظرفیت اعضای هیات علمی هر گروه آموزشی برای راهنمایی و مشاوره دانشجویان، مدیر گروه موظف است برای استفاده از ظرفیت های خالی اعضای هیات علمی سایر واحدها و مراکز دانشگاهی و سایر دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی و پژوهشی وزارتین علوم و بهداشت اقدام کند.

در همین ارتباط از همکاری اعضای هیات علمی بازنشسته در مرتبه استادیاری به بالا برای راهنمایی و مشاوره پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای و رساله دکترای تخصصی استفاده شود.

چنانچه افزایش زمان طول تحصیل دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا به دلیل کمبود استاد راهنما باشد، دانشجویان از پرداخت شهریه ثابت مربوط به این زمان معاف و جزو سنوات تحصیلی ایشان محسوب نخواهد شد.

بلافاصله پس از تحویل صورتجلسه دفاع دانشجویان از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای و رساله دکترای تخصصی به اداره پژوهش وفناوری واحد دانشگاهی، ظرفیت جدید برای استادان راهنما و مشاور مربوط توسط مسئول ذیربط در نظر گرفته شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.13

بازديد کل : 2217611 نفر   - 375833 ip   بازديد امروز : 386 نفر   - 140 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 10 نفر