پنجشنبه 26 مهر 1397

افزايش جذب هيات علمي علوم پزشكي دانشگاه آزاد از ۵۰۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر در فراخوان چهارم

با موافقت دكتر حميد ميرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامي جذب هيات علمي علوم پزشكي اين دانشگاه در فراخوان جاري از ۵۰۰ نفر به ۱۰۰۰ نفر افزايش يافت.

به گزارش روابط عمومي حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي،رئیس دانشگاه آزاد اسلامي به منظور ارتقای كيفيت آموزشي و پژوهشي رشته هاي علوم پزشكي  دانشگاه آزاد و بنابر پيشنهاد معاون علوم پزشكي اين دانشگاه در جهت تامين نيروي هيات علمي و اصلاح نسبت استاد به دانشجو موافقت خود را با دو برابر شدن تعداد جذب هيات علمي علوم پزشكي در اين دوره از فراخوان اعلام کرد.

دكتر ابطحي معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد در طي سه سال اخير اقدام به برگزاري چهار دوره فراخوان جذب هيات علمي نموده، و تاكنون موفق به جذب حدود ۸۰۰ نفر هيات علمي شده ايم و با اين مجوز، مجموع تعداد جذب هيات علمي علوم پزشكي به ۱۸۰۰ نفر مي رسد.

شايان ذكر است فراخوان جذب هيات علمي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي از تاريخ ۲ بهمن ماه ۹۵ آغاز و تا اطلاع ثانوي ادامه دارد. متقاضيان مي توانند با مراجعه به سامانه جذب هيات علمي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس http://jazb.med.iau.ir/ در اين فراخوان ثبت نام نمايند.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.12

بازديد کل : 2415808 نفر   - 417216 ip   بازديد امروز : 1380 نفر   - 186 ip   بازديد ديروز : 4011 نفر   - 280 ip   آنلاين : 10 نفر