پنجشنبه 28 تير 1397

راه اندازي دوره تكميلي تخصصي، فلوشيپ رشته ايمپلنت هاي دنداني در واحد دندانپزشکی آزاد تهران

طي مجوزي از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با راه اندازي دوره تكميلي تخصصي، فلوشيپ رشته ايمپلنت هاي دنداني در دانشگاه آزاد اسلامي واحد دندانپزشكي تهران  موافقت گرديد.

به گزارش روابط عمومي حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي- بر اساس اين مجوز، با توجه به درخواست دانشگاه آزاد اسلامي واحد دندانپزشكي تهران در مورد فلوشيپ رشته ايمپلنت هاي دنداني و بازديد انجام شده با راه اندازي دوره تكميلي تخصصي، فلوشيپ رشته ايمپلنت هاي دنداني در واحد دانشگاهي دندانپزشكي تهران موافقت گرديده است.

اين مجوز به تاييد و امضاي معاون آموزشي و دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي و دبير شوراي آموزش دندانپزشكي و تخصصي وزارت بهداشت رسيده است و در تاريخ ۳ بهمن ماه ۹۵ ابلاغ شده است.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.10

بازديد کل : 2313499 نفر   - 396712 ip   بازديد امروز : 576 نفر   - 112 ip   بازديد ديروز : 846 نفر   - 244 ip   آنلاين : 4 نفر