سه شنبه 30 مرداد 1397

مشکل دریافت هزینه سنوات اضافی از دانشجویان

دکتر محمد فرهادی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری در خصوص مشکل دریافت هزینه سنوات اضافی از دانشجویان گفت: آیین ‌نامه مربوطه برای دوره کارشناسی در سال 1393 ، دوره کارشناسی ارشد در سال  1394و دوره دکتری در سال جاری(1395) ابلاغ شد که همگی آن ‌ها پس از مشورت جمعی و تصویب شورای برنامه‌ ریزی آموزش عالی انجام ‌شده است.

وی افزود : البته دانشجویان می توانند علاوه بر سنوات مجاز ،یک‌ ترم اضافه نیز بدون پرداخت هزینه ادامه تحصیل دهند.

دکتر فرهادی تأکید کرد: در صورتی‌که ترم اضافی برای دانشجویان به علت مشکلات دانشگاه و کوتاهی ‌های سیستم آموزشی لحاظ شده باشد، هیچ هزینه ‌ای بابت ترم اضافی از دانشجو دریافت نمی‌ شود.

روابط عمومی وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري

1395.11.07

بازديد کل : 2355719 نفر   - 404516 ip   بازديد امروز : 394 نفر   - 36 ip   بازديد ديروز : 865 نفر   - 198 ip   آنلاين : 6 نفر