چهارشنبه 25 مهر 1397

دستورالعمل درجه ‌بندی و ارتقای واحدهای دانشگاه آزاد

یکصد و نود و سومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر حمید میرزاده و با حضور اعضا برگزار شد.

دکتر رضا اکبری نوری مدیرکل دفتر تعالی و توسعه سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ، گزارشی از امتیازدهی و درجه ‌بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ارائه داد.وی با اشاره به عوامل موثر در امتیازدهی در بخشنامه جدید، ‌امتیازدهی واحدها در دو بخشنامه قبلی و جدید را مقایسه کرد و گفت: در دستورالعمل جدید کف امتیازی رأی بررسی درخواست واحدها به منظور ارتقای درجه، بیش از 30درصد افزایش یافته است. همچنین علاوه بر امتیاز ناشی از فعالیت واحدهای دانشگاهی، هر واحد برای ارتقا به درجه بالاتر، باید در برخی از شاخص ها امتیاز لازم را به صورت قطعی کسب کند و این شاخص ها «وِتو کننده» هستند. لذا بدون کسب امتیاز لازم از شاخص های « وِتو کننده» امکان ارتقای واحدها وجود ندارد.

دکتر اکبری نوری با اشاره به ویژگی های دیگر دستورالعمل جدید درجه بندی و ارتقای واحدهای دانشگاهی، گفت: در این دستورالعمل امکان تنزل درجه هم دیده شده است. بنابراین چنانچه واحدهای دانشگاهی نتوانند شرایط خود را در درجه ای که هستند، حفظ کنند، تنزل درجه پیدا می کنند. از این رو درجه واحدهای دانشگاهی اعتباری است که برای یک دوره مشخص و تعریف شده و بین 3 تا 5 سال به واحد اختصاص می یابد و واحدها باید نسبت به حفظ شرایط خود، برای حفظ درجه تلاش کنند.

وی افزود: در مجموع این دستورالعمل با رعایت جوانب مختلف علمی، انگیزشی، ‌اقتصادی و مبتنی بر فراهم آوردن زمینه های رقابت و کیفی سازی در واحدها تدوین شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.06

بازديد کل : 2410731 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 330 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر