چهارشنبه 4 مهر 1397

درباره کاهش دانشجوی ورودی به رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: رشد هيات علمي در تمامي واحد هاي ما به نسبت قابل قبول و نرمالي رسيده است. در ۲-۳ سال اخير بسياري از واحد هاي دوردست ما حتي ۱ هيات علمي نداشت اما امروز شاهد هستيم كه نسبت استاد به دانشجو در تمامي واحد ها به نسبتي منطقي رسيده است.

دکتر سيد علي ابطحي معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي به ايسكانيوز گفت: در سال ۹۲ حدود ۲۸ هزار دانشجوی ورودي داشتيم كه ظرف ۳ سال گذشته اين تعداد به ۹ هزار ورودي رسيده است كه اين كسر دانشجو به منطقي كردن نسبت استاد به دانشجو كمك شاياني كرد و در واقع با كم شدن تعداد دانشجو و استخدام اساتيد به سمت استانداردهاي تعيين شده وزارت بهداشت رفتیم و به نسبتي معين رسيديم.

معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اين موضوع كه در حوزه علوم پزشكي ۵۰۰ نفر اول جذب هيات علمي شده اند و قراردادهاي آن ها منعقد شده گفت: رشد هيات علمي در تمامي واحد هاي ما به نسبت قابل قبول و نرمالي رسيده است. در سال هاى گذشته بسياري از واحد هاي دوردست ما حتي ۱ هيات علمي نداشت اما امروز شاهد هستيم كه نسبت استاد به دانشجو در تمامي واحد هاى علوم پزشكى به نسبتي منطقي رسيده است.

دکتر ابطحي ادامه داد: در واحد نجف آباد استان اصفهان، دكتري حرفه اي پزشكي رشد چشمگيري داشته به علاوه در حوزه پرستاري دو رشته ارشد سلامت جامعه و ارشد جراحي داخلي اضافه شده است كه اميدواريم در طول یک سال آينده شاهد رشد منطقي و خوب اين رشته ها باشيم كه اگر بر اساس محور تعيين شده حركت كنيم Ph.D پرستاري را نيز براي اين واحد درخواست مي كنيم.

وي افزود: دانشجويان واحد نجف آباد در بخش نمرات، رشد قابل قبولي را دارند و در المپيادهاي داخلي نيز موفق به كسب رتبه در ميان تمام دانشگاه هاي كشور شدند. به علاوه واحد دندان پزشكي اصفهان جز معدود واحدهاي دانشكده هاي دندان پزشكي دولتي و غيردولتي است كه در ۳ گروه دندان پزشكي،رتبه هاي برتر كشوري را كسب كردند.

معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي يادآور شد: در واحد اصفهان دكتري تخصصي در رشته هاي دندان پزشكي داريم كه رشد بالايي داشته است به علاوه مركز تحقيقاتي موفق و در آموزش رنكينگ بالايي داريم. لازم به ذكر است كه اين برتري نه تنها در بين واحد هاي دانشگاهي بلكه در بين تمامي واحد هاي دولتي و غيردولتي كشور است.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.06

بازديد کل : 2390038 نفر   - 411933 ip   بازديد امروز : 176 نفر   - 95 ip   بازديد ديروز : 460 نفر   - 150 ip   آنلاين : 5 نفر