دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

درباره کتاب های جدیدالتالیف ریاضی

مدیر واحد تحقيق، توسعه و آموزش رياضي دفتر تالیف کتب درسی گفت: مشکل اصلی اینجاست که بسیاری از مدارس فقط به کتاب درسی اکتفا نمی کنند و ذهن دانش آموز را با حجم گسترده ای از مطالب برگرفته از جزوات و کتاب های کمک آموزشی درگیر می کنند و دچار کمبود وقت می ‌شوند.

ابراهیم ریحانی استادیار دانشگاه و مدیر واحد تحقیق، توسعه و آموزش ریاضی دفتر تالیف کتب درسی در گفت ‌و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا در پاسخ به برخی انتقادات مطرح شده به کتاب های جدید ریاضی متوسطه گفت: در کتاب های قبلی نمادهای ریاضی برجسته تر بوده یعنی تاکید بر منطق برای منطق می شد. الان در پایه های هشتم و نهم استدلال وجود دارد ولی با زبان سورها و گزاره ها بیان نمی شود.

وی در همین خصوص گفت: مثلا ما در دوره ابتدایی نشان دادیم که جمع یک عدد فرد و یک عدد زوج می شود عدد فرد و جمع دو عدد فرد می شود یک عدد زوج. این یک استدلال است.

مدیر گروه ریاضی دفتر تالیف بالابودن حجم کتاب های ریاضی نسبت به وقت تعیین شده برای کلاس را تنها یکی از مشکلات مربوط به حجم درس مورد نظر دانست و گفت: مشکل اصلی اینجاست که بسیاری از مدارس فقط به کتاب درسی اکتفا نمی کنند و ذهن دانش آموز را با حجم گسترده ای از مطالب دیگر برگرفته از جزوات و کتاب های کمک آموزشی درگیر می کنند و چنین می شود که دانش آموزان و معلمان در مواجهه با این حجم بالای مطالب دچار کمبود وقت می شوند.

نبودن امکان تدریس آزمایشی کتاب های جدید یکی دیگر از مشکلاتی است که از نظر مدیر گروه ریاضی دفتر تالیف بر همه کتاب های تازه تالیف وارد است.

دفتر تألیف كتاب هاي درسي ابتدايي و متوسطه نظري

وزارت آموزش و پرورش

1395.11.02

بازديد کل : 2217570 نفر   - 375830 ip   بازديد امروز : 345 نفر   - 137 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 8 نفر