دوشنبه 19 آذر 1397

نحوه پیگیری نقل و انتقالات از سامانه پاسخگوی دانشگاه آزاد

مدیرکل اجرایی حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از به روز رسانی سامانه پاسخگوی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور پیگیری راحت تر دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

مهندس بهزاد نخکوب در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که در ترم گذشته با همکاری اداره کل دانشجویی برای نخستین بار با شروع زمان ثبت در خواست نقل و انتقال دانشجویی، پیگیری درخواست متقاضیان به صورت سیستمی و 24 ساعته انجام شد، گفت: در این سیستم متقاضیان نقل و انتقال دانشجویی می توانند به صورت شبانه روزی از آخرین وضعیت درخواست خود در سامانه گویای 4748 اطلاع یابند.

وی با بیان این که در ترم جدید با تغییر ایجاد شده در ساختار سایت نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اسلامی به روز رسانی نرم افزاری بخش پاسخگویی سامانه 4748 ضروری به نظر می رسید، گفت: به همین منظور با هماهنگی های انجام شده با ادارات کل امور دانشجویی و فناری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی سامانه مذکور به روز رسانی شده و متقاضیان می توانند به صورت 24 ساعته و سیستمی از آخرین وضعیت تقاضای خود به یکی از روش های زیر مطلع شوند:

1-ورود به سامانه تلفن پاسخگوی سازمان مرکزی دانشگاه ازاد اسلامی (4748) و انتخاب منوی پیگیری نامه و درخواست ها و سپس انتخاب گزینه پیگیری درخواست نقل و انتقالات دانشجویی

2- سیستم اطلاع رسانی اتوماتیک ارسال پیام کوتاه برای آن دسته از متقاضیانی که شماره تماس خود را در زمان ورود اطلاعات در سامانه نقل و انتقلات دانشجویی ثبت کرده اند (در بازه زمانی یک هفته)

3- برقراری ارتباط تلفنی با شماره های 47351055 و 47351102

4- ورود به سامانه اینترنتی نقل و انتقالات دانشجویی به آدرس Monada.iau.ir

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.03

بازديد کل : 2466732 نفر   - 432029 ip   بازديد امروز : 203 نفر   - 60 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر