دوشنبه 28 آبان 1397

تازه های حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی در خصوص موضوعات جذب دستیار پزشکی، جذب هیات علمی جدید، تاسیس رشته های جدید کارشناسی ارشد و PhD و... ارائه کرد.

دکتر ابطحی با بیان این که حدود 70 رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده، گفت: نسبت استاد به دانشجو در رشته های علوم پزشکی در برخی واحدها از شرایط مطلوبی برخوردار نبود و از استانداردها فاصله داشت. از این رو تعداد پذیرش دانشجو را از سال 92 تا 93، حدود 20 هزار نفر کاهش دادیم تا توسعه کیفی را پیاده سازی کنیم.

وی افزود: نتیجه این توسعه کیفی، علاوه بر اصلاح نسبت استاد به دانشجو، این شد که 26 دانشجوی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در زمره 2.5درصد فارغ التحصیلان این رشته قرار گرفتند. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی در امتحانات جامع پیش‌کارورزی و جامع علوم پایه 93.4درصد در سطح کشور قبولی داشته که از نُرم مورد انتظار بالاتر بوده است.

دکتر ابطحی به مقایسه هزینه های تحصیل در رشته های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های خارج از کشور نظیر هند و مالزی پرداخت و گفت: مهم ترین دلیل اقبال دانشجویان به دانشگاه آزاد اسلامی، سطح بالای علمی در این دانشگاه در مقایسه با دانشگاه های خارج از کشور است. شهریه و هزینه های زندگی در دوران تحصیل نیز قطعاً در خارج از کشور بسیار بالاتر است. علاوه بر این، بروز مشکلات اجتماعی باعث می شود علاقه مندان، دانشگاه آزاد اسلامی را (نسبت به دانشگاه های مذکور) ترجیح دهند.

دکتر ابطحی در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش، با جذب 500 عضو هیات علمی، ایجاد 50 دفتر مرکز توسعه آموزش (EDO) و 50 مرکز مهارت بالینی موفق شده سطح آموزشی را به طور چشمگیری ارتقا دهد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، اعتباربخشی را در دو نوع آموزشی و درمانی توصیف کرد و گفت: اعتباربخشی درمانی بیش از 10 سال است که در مورد بیمارستان های درمانی و آموزشی انجام می شود اما در خصوص اعتباربخشی آموزشی لازم است تاکید کنیم 7 بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری موفق به دریافت درجه یک اعتباربخشی از وزارت بهداشت شده اند.

وی با بیان این که در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، مسئولیت بالا بردن کیفیت آموزشی و درصد قبولی در اولویت اول قرار دارد، گفت: در این راستا، با حمایت وزارت بهداشت، پذیرش دانشجو در رشته‌ های دستیاری اطفال، جراحی، زنان و زایمان و پزشکی صورت گرفته است.

راه اندازی رشته نانوفناوری پزشکی و رشته بهداشت عمومی در دانشگاه آزاد

مدیرکل دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به موازات فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی، حوزه علوم پزشکی این دانشگاه نیز در این حرکت فعال بوده است.

وی افزود: در همین راستا علاوه بر تفاهم نامه با وزارت بهداشت، با موافقت شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی، رشته نانوفناوری پزشکی و رشته بهداشت عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.10.25

بازديد کل : 2443229 نفر   - 425440 ip   بازديد امروز : 93 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 11 نفر