يكشنبه 6 خرداد 1397

کنکور مانع تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است

دبیرکل شورای عالی آموزش‌ و پرورش گفت:‌ کنکور برای نظام آموزش و پرورش یک آسیب جدی و مانعی برای تحقق سند تحول بنیادین است.

مهدی نوید دبیرکل شورای عالی آموزش‌ و پرورش با اشاره به اثرات کنکور بر نظام آموزش و پرورش کشور، افزود:‌ کنکور برای آموزش ‌و پرورش یک آسیب جدی و مانعی برای تحقق تحول بنیادین بوده و فرآیند یاددهی و یادگیری در نظام آموزشی را مختل کرده است، بنابراین روش پذیرش دانشجو باید تغییر کند و سهم سوابق تحصیلی در پذیرش دانشگاه‌ها افزایش یابد.

دبیرکل شورای عالی آموزش‌ و پرورش گفت: بیشترین آسیب کنکور مربوط به استرس‌هایی است که به دانش‌آموزان به ویژه دبیرستانی‌ها وارد می‌شود و این استرس‌ها سلامت و امنیت روانی دانش‌آموز را تهدید می‌کند.

نوید اظهار داشت:‌ نیاز به همراهی آموزش‌ و پرورش و آموزش عالی برای حذف کنکور و پذیرش دانشجویان براساس سوابق تحصیلی داریم که برای تحقق این هدف باید مراجع بالادستی مانند شورای عالی آموزش و پرورش، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس شورای اسلامی تلاش کنند تا در مدت زمان مشخص شیوه پذیرش دانشجو تغییر کند.

وی گفت:‌ هم‌اکنون در بسیاری از رشته‌ها کنکور حذف شده است، باید توجه داشت که شرایط امروز همانند 10 سال گذشته نیست که روش پذیرش دانشجو همانند آن سال‌ها باشد بلکه نیاز به تغییراتی در این رابطه داریم.

دبیرکل شورای عالی آموزش‌ و پرورش در پاسخ به این پرسش که شرایط حاکم بر نظام آموزش‌ و پرورش کشور تب کنکور را در جامعه ایجاد کرده است، عنوان کرد:‌ شیوه حاکم بر آموزش ‌و پرورش به ویژه دوره پیش دانشگاهی را نمی‌پذیریم اما شرایط حاکم بر جامعه و درخواست‌ والدین باعث شده تا آموزش و پرورش به سمت کنکور سوق پیدا کند.

دبيرخانه شوراي عالي آموزش و پرورش

10/06/1394

بازديد کل : 2232051 نفر   - 378840 ip   بازديد امروز : 505 نفر   - 204 ip   بازديد ديروز : 2901 نفر   - 470 ip   آنلاين : 11 نفر