چهارشنبه 4 مهر 1397

ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی از اول اسفند95

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه علوم پزشکی سال 96 از اول اسفند ماه95 توسط وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی در گفت ‌و گو با ایسنا، با اعلام این خبر درباره زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 96 گفت: با توجه به برگزاری آزمون مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با دانشگاه آزاد اسلامی، متقاضیان ورود به دوره های کارشناسی ارشد گروه پزشکی می‌ توانند از اول تا 15 اسفند ماه95 نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی افزود: دفترچه راهنمای ثبت نام قبل از شروع زمان ثبت نام و تا نیمه دوم بهمن ماه95 از طریق سامانه اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی http://sanjeshp.ir قابل دسترس است.

دکتر حسین زاده لطفی در پایان در خصوص زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی، گفت: آزمون مذکور روزهای 23 و 24 اردیبهشت ماه سال 96 برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.10.12

بازديد کل : 2390107 نفر   - 411938 ip   بازديد امروز : 245 نفر   - 100 ip   بازديد ديروز : 460 نفر   - 150 ip   آنلاين : 3 نفر