چهارشنبه 4 مهر 1397

حذف الزام تجانس رشته در آزمون دکتری تخصصی پژوهش محور دانشگاه آزاد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اهمیت حفظ کیفیت آموزشی به ویژه در دوره دکتری تخصصی گفت: تسلط دانشجویان به یک زبان خارجی به منظور استفاده آنان از منابع علمی خارجی الزامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد حسین ‌زاده لطفی با تأکید بر این که در دانشگاه آزاد اسلامی رشتۀ فاقد مجوز وجود ندارد و تمام رشته‌ ها دارای مجوز قانونی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند، گفت: تمام رشته محل ‌های جدیدی که در دفترچه آزمون سال ۹۵ اضافه شده ‌اند، در سایت وزارت علوم قرار دارد‌ و بیش از 4هزار و 600 رشته- محل در ۱۳۶ صفحه در دسترس است.

وی با اعلام این که پرتال شورای گسترش آموزش عالی دانشگاه آزاد اسلامی تا بعدازظهر شنبه 18دی95 برای تکمیل اطلاعات آزمون دکتری تخصصی باز خواهد بود، افزود: الزام تجانس رشته در آزمون دکتری تخصصی در دورۀ پژوهش محور برداشته شده، بنابراین چنانچه فردی به دلیل عدم تجانس مردود شده، می ‌تواند تقاضا بدهد تا پردازش مجدد برایش انجام شود.

دکتر حسین ‌زاده لطفی توضیحاتی درباره ساماندهی رشته- محل ‌ها در تمام مقاطع استانی ارائه داد و گفت: اخذ مجوز از وزارت علوم توسط سازمان مرکزی برای انتقال یک رشته-محل با تمام امکانات مربوط از جمله اعضای هیأت علمی، کارمندان و آزمایشگاه به استثنای ساختمان آموزشی به واحدی دیگر در‌‌ همان استان که دارای آن رشته- محل بوده و از شرایط بهتری برای استقرار آن برخوردار است، در صورت توافق سه جانبه رییس واحد مبدأ، رییس واحد مقصد و رییس دانشگاه آزاد استان امکان ‌پذیر است.

دکتر حسین ‌زاده لطفی با تاکید بر اهمیت حفظ کیفیت آموزشی به ویژه در دوره دکتری تخصصی گفت: تسلط دانشجویان به یک زبان خارجی به منظور استفاده آنان از منابع علمی خارجی، شرکت در همایش‌ های علمی خارج از کشور و نگارش مقاله به زبان خارجی الزامی است و از این رو آزمون EPT که در ۱۱ ماه از سال برگزار می ‌شود، فرصتی مناسب برای ارائه مدرک زبان خارجی در اختیار دانشجویان دکتری قرار داده است.

دکتر اسدالله متاجی مدیرکل امور آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی هم با تاکید بر این که تکمیل ظرفیت فقط برای رشته ‌های پرمتقاضی انجام خواهد شد، گفت: فرآیند پذیرش دانشجو و تکمیل ظرفیت در مقاطع مختلف تحصیلی کار‌شناسی ارشد و دکتری در نیمسال دوم96-95 نیز فراهم شده و مراحل اجرایی آن از اواسط دی 95 آغاز خواهد شد.

دکتر علیرضا وحیدی مدیرکل امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: در مورد آن دسته از اعضای هیأت علمی که بورسیه رایگان هستند، حق جذب و حق مرتبه علمی می ‌تواند کامل پرداخت شود.

وی در باره مرخصی بدون حقوق اعضای هیأت علمی افزود: بر اساس آخرین بخشنامه، سال اول در اختیار واحد دانشگاهی است، تا دو سال بعد در اختیار استان و از سال سوم تا پنجم در اختیار سازمان قرار دارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.10.12

بازديد کل : 2390116 نفر   - 411940 ip   بازديد امروز : 254 نفر   - 102 ip   بازديد ديروز : 460 نفر   - 150 ip   آنلاين : 5 نفر