چهارشنبه 25 مهر 1397

12 دی 95 آخرین مهلت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نقل و انتقالات نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 دانشگاه آزاد گفت: مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال تا ساعت 24 روز 12 دی ماه95 تمدید و مهلت تعیین شده تمدید نخواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری فارس، دکتر علیرضا صامت مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که تا به امروز بیش از 14 هزار ثبت نام در این سامانه صورت گرفته است، اظهار داشت: متقاضیان می توانند تا 12 دی ماه95 با مراجعه به سامانه منادا به نشانی Monada.iau.ir پس از مطالعه شیوه نامه و راهنمای ثبت نام نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: پس از اتمام زمان ثبت نام مدارک ارسالی توسط واحدها مورد بررسی قرار گرفته و در صورت صحت مدارک با درخواست دانشجو موافقت و در صورت عدم صحت مدارک یا واجد شرایط نبودن متقاضی مراتب از طریق سامانه نقل و انتقالات به دانشجو اعلام خواهد شد.

وی با بیان این که دانشجویان می توانند از طریق همین سامانه آخرین وضعیت درخواست خود را پیگیری کنند، گفت: نتیجه نهایی درخواست ها تا 25 دی ماه95 در سایت منادا به اطلاع دانشجویان متقاضی خواهد رسید.

دکتر صامت با تاکید بر این که تمام امور مربوط به سامانه نقل و انتقالات دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی مکانیزه شده است، گفت: با راه اندازی این سامانه دانشجویان هیچ نیازی به مراجعه به واحد مبدا، واحد مقصد یا سازمان مرکزی را ندارند و درخواست خود را فقط از طریق همین سامانه می توانند پیگیری کنند و در صورت کسب موافقت، دانشجو می تواند با مراجعه به واحد مقصد نسبت به ثبت نام خود اقدام کند.

وی خاطر نشان کرد: متقاضیان در صورت نقص مدارک می توانند مدارک اصلی را در سامانه بارگذاری کنند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ضوابط جدید شیوه نامه نقل و انتقالات اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته متقاضیان تنها امکان انتخاب یک گزینه را داشتند که در سامانه جدید امکان انتخاب 5 گزینه فراهم شده است.

وی افزود: اصلاح جدول همترازی از ده گروه به 7 گروه، امکان انتخاب 5 واحد مقصد برای تقاضای میهمانی بر اساس جدول هم ترازی، فراهم کردن میهمانی دانشجویان خانم در دوران بارداری و شیردهی، فراهم کردن امکان میهمانی دائم دانشجویان بیمار صعب العلاج، امکان انتقال فرزندان و همسر کارکنان دانشگاه و اعضای هیات علمی به محل خدمت خود، امکان انتقال دانش آموزان مدارس سما( به شرط چهار سال تحصیل در دوره دبیرستان) و ... از جمله نکات مطرح شده در شیوه نامه جدید نقل و انتقالات دانشگاه ‌آزاد اسلامی است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.10.08

بازديد کل : 2412653 نفر   - 416919 ip   بازديد امروز : 2252 نفر   - 183 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر