شنبه 24 آذر 1397

تنها مرکز مجاز صدور دیپلم، آموزش و پرورش است

مدیر مدارس آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش با بیان این که تلاش شده تا شائبه صدور مدرک دیپلم که ممکن است در مدارس ما ریشه داشته باشد را برطرف کنیم گفت: برخی مراکز فنی و حرفه ای تبلیغات می کردند که دیپلم رسمی از سوی آموزش و پرورش به متقاضیان می دهند. با حکمی که دادستانی داد با هر مرکزی که تبلیغات در این زمینه می کرد برخورد شد، زیرا تنها مرکز مجاز صدور دیپلم، آموزش و پرورش است.

شاهمرادی با بیان اینکه کاردانش در گذشته محدود شده بود اما امسال(96-1395) از دو رشته به شش رشته ارتقا یافته و سال آینده(97-1396) نیز برای توسعه این رشته‌ ها اقدام و تلاش می کنیم گفت: طی دو سال اخیر همه توجه ما بر کیفیت بخشی معطوف شده است.

وی به ارائه آمار آموزش از راه دور پرداخت و گفت: البته هنوز سامانه سناد بسته نشده و اگر هنوز فردی باقی مانده باشد و دارای شرایط خاصی باشد می تواند به ادارات آموزش و پرورش مراجعه کند تا پس از بررسی پرونده ظرفیتی برای او ایجاد کنیم. تا این لحظه در 1653 مدرسه فعالی که داریم اطلاعات 187 هزار و 177 نفر وارد سامانه سناد شده است و رشد 3 تا 5 درصدی را پیش بینی می کنیم. آمار دختران ما نیز افزایش یافته است. از حیث میزان ثبت نام، اصفهان در صدر و خراسان جنوبی در انتهای جدول فراوانی قرار دارند.

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش به وجود 2014 مشاور و 687 مدیر اعزامی به مدارس اشاره کرد و گفت: امسال(96-1395) تلاش برای افزایش پوشش تحصیلی همچنان در اولویت کاری ما قرار دارد و کیفیت بخشی به فعالیت های این مدارس را در 9 سرفصل دنبال می‌کنیم. علاوه بر این برای توسعه ضابطه مند مدارس تلاش می کنیم البته اگر آمار جذب کُند باشد، توسعه مدارس را به صلاح نمی دانیم.

شاهمرادی با بیان این که اجرای نمایه برنامه آموزش از راه دور در مدارس از برنامه های سال جاری(96-1395) ماست گفت: نظارت جامع، برگزاری دومین جشنواره قلم، اجرای طرح شبکه مشاوران تحصیل غیرحضوری، اجرای طرح آموزش الکترونیکی، تشکیل ستاد استانی برای پوشش بازماندگان از تحصیل و تدوین فعالیت‌ های پرورشی و تربیت بدنی از دیگر برنامه‌ های سال جاری(96-1395) مدارس آموزش از راه دور هستند.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدارس غیر دولتی ، توسعه مشارکت های مردمی

وزارت آموزش و پرورش

1395.09.06

بازديد کل : 2475497 نفر   - 433601 ip   بازديد امروز : 953 نفر   - 182 ip   بازديد ديروز : 1267 نفر   - 323 ip   آنلاين : 6 نفر