چهارشنبه 25 مهر 1397

کتاب «تفکر و سواد رسانه ای» در چاپ96 اصلاح می شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محی الدین بهرام محمدیان در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا، در پاسخ به این سوال که آیا کتاب تفکر و سواد رسانه ای برای سال تحصیلی آینده (97-1396) اصلاحاتی دارد؟ اظهار کرد: هر سال که کتاب های درسی را توزیع می کنیم اجرای آزمایشی برای سال اول آن در نظر می گیریم.

وی ادامه داد: در سال اول اجرای آزمایشی کتاب درسی نظرات منتقدان، معلمان، کارشناسان و صاحب نظران دریافت شده و انتقاداتی که وارد است را برای اصلاحیه در کتاب های درسی دانش آموزان اعمال می کنیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بیان کرد: در خصوص کتاب تفکر و سواد رسانه ای که برای اولین سال تولید شده بخشی از اصلاحات برای رفع مشکلات آن اعمال می شود.

محمدیان افزود: پس از اعمال اصلاحات در این کتاب، سال تحصیلی 97-96 کتاب تفکر و سواد رسانه ای برای توزیع بین دانش آموزان آماده خواهد شد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.10.05

بازديد کل : 2412487 نفر   - 416881 ip   بازديد امروز : 2086 نفر   - 145 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر