دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

سنجش مهارت و صلاحیت دانش آموختگان دندانپزشکی دانشگاههای خارجی در آزمون ملی

نشست کارگروه تخصصی آزمون ملی دندانپزشکی با هدف استانداردسازی بخش‌های عملی آزمون با حضور اساتید مسئول از دانشکده ‌های دندانپزشکی تهران، شهیدبهشتی و پردیس خودگردان برگزار شد.

دکتر سعید عسگری دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی در این نشست ضمن تشریح و تأکید بر اجرای مفاد آیین ‌نامه ‌های مصوب شورای عالی ارزشیابی در مورد دانش‌ آموختگان خارج از کشور افزود، دانش‌ آموختگان ورودی قبل از آگوست 2009 میلادی که آمار حکایت از کاهش تعداد آن ها دارد، کماکان می ‌بایست در آزمون جایابی شرکت نمایند. در مورد سایر دانش ‌آموختگان دندانپزشکی نیز شرکت در آزمون ملی الزامی بوده و رأی سال جاری(1395) دیوان عدالت اداری، مصوبات و مقررات اعلام شده توسط مراجع ذیربط در وزارت بهداشت را تضمین نموده است.

دکتر سعید عسگری برگزاری این آزمون به صورت استاندارد در سه دانشکده فوق ‌الاشاره را امری ضروری دانست و افزود: این آزمون باید به‌ صورت شفاف، علمی و عادلانه برگزار شود و بتواند دانش‌ آموختگان دارای مهارت و صلاحیت حرفه ‌ای را به خوبی از داوطلبان فاقد این خصوصیات تمیز داده و مهم‌ تر این که کرامت آزمون شوندگان را به خوبی حفظ نماید.

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی بر لزوم انجام این آزمون در مراکز متعدد به دلیل تعداد فزاینده داوطلبان تاکید کرد.

گفتنی است که در این نشست بیش از 30 نفر از اساتید دانشکده‌ های دندانپزشکی حضور داشتند و نسبت به استاندارد نمودن محتوای عملی آزمون های پره ‌کلینیک و کلینیک و همچنین چک ‌لیست ارزشیابی و نمره دهی به آزمون شوندگان همفکری و اقدام نمودند.

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.09.25

بازديد کل : 2217577 نفر   - 375831 ip   بازديد امروز : 352 نفر   - 138 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 8 نفر