پنجشنبه 28 تير 1397

دستورالعمل آزمون مرحله اول المپيادهاي علمي كشور سال تحصيلي 96-95

ثبت نام آزمون مرحله اول المپیادهای علمی کشور روز یکشنبه ۲۸ آذرماه ۹۵ آغاز خواهد شد.دستورالعمل آزمون مرحله اول المپيادهاي علمي كشور سال تحصيلي 96-95 به استان ها ارسال شد .آزمون مرحله اول المپیادهای علمی کشور با همکاری ادارات کل آموزش و پرورش استان ها و مرکز سنجش آموزش و پرورش طی روزهای پنجم تا هشتم بهمن ماه 1395در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

دانش آموزان علاقه مند، به شرط رعایت شرایط مندرج در بخشنامه ۱۶۶۴۳۸/۴۶۰ (پیوست) می توانند  در یک یا چند آزمون مورد علاقه خود که ثبت نام آن از  روز یکشنبه ۲۸ آذرماه ۹۵ آغاز می شود و تا پایان روز جمعه ۳ دی ۹۵ ادامه خواهد یافت، شرکت نمایند.

ثبت نام در آزمون های سال جاری(96-1395) به روال سال های اخیر، به صورت اینترنتی بوده و از طریق مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی المپیادها به نشانی http://oly.medu.ir  از روز یکشنبه ۲۸ آذرماه95 آغاز می شود.

دانش آموزان توجه داشته باشند که ثبت نام آنان پس از تایید اطلاعات و عکس ایشان توسط مدیر واحد آموزشی، نهایی خواهد شد.

جهت مشاهده و دریافت بخشنامه مذکور،  اینجا کلیک نمایید

مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان

وزارت آموزش و پرورش

1395.09.24