دوشنبه 28 آبان 1397

درباره تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور96

رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش از تأثير 30 درصدي سوابق تحصيلي دانش آموزان در كنكور 96 خبر داد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، عبدالرسول عمادي رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق مصوبه آخرين جلسه شوراي سنجش و پذيرش كه در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و با موضوع تأثير سوابق تحصيلي در كنكور تشكيل شد، مقرر شد؛ وضعيت تأثير سوابق تحصيلي در كنكور سال 96 همانند سال 95، 30 درصد مثبت باشد.

وي افزود: تأثير مثبت بدين معناست كه اگر نمره درسي به افزايش نمره كنكور كمك كند اعمال مي شود و اگر تأثير منفي داشته باشد اعمال نخواهد شد و از اين لحاظ دانش آموزان نگران تأثير منفي نمرات در كنكور نباشند. عمادي تصريح كرد: 25 درصد اين سوابق تحصيلي مربوط به پايه سوم متوسطه است كه امتحاناتشان به صورت نهايي برگزار مي شود و 5 درصد ديگر به پيش دانشگاهي مربوط مي شود.

رئيس مركز سنجش وزارت آموزش و پرورش گفت: اين تأثير سوابق تحصيلي در ضريب دروس كنكور به دانش آموز اين فرصت را مي دهد تا در زمان بيشتري يعني در طول 2 سال تحصيلي، پايه سوم و پيش دانشگاهي دروس مورد علاقه اش را مطالعه و نمرات دلخواهش را كسب كند. وي افزود: سوابق تحصيلي تنها شامل نمرات تك تك دروسي است كه دانش آموز در امتحانات نهايي كسب كرده است و ربطی به معدل ندارد.

مركز سنجش آموزش و پرورش

1395.09.24

بازديد کل : 2443210 نفر   - 425440 ip   بازديد امروز : 74 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 11 نفر