دوشنبه 28 آبان 1397

بالا رفتن میزان تدریس کتب کمک آموزشی در مدارس

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش به نقل از ایلنا، محمد ناصری مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزش وزارت آموزش و پرورش ، گفت: رسانه‌ های آموزشی در کنار مزایایی که دارند؛ آفت ‌هایی نیز به دنبال داشته ‌اند.

مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بالا رفتن میزان تدریس کتب کمک آموزشی در مدارس، از این مساله انتقاد کرد و افزود: می ‌بایست کتب درسی تالیفی آموزش و پرورش محور آموزشی قرار گیرد؛ این در حالی است که متاسفانه امروز حتی کتاب‌ های درسی در حوزه آموزشی به حاشیه رانده شده‌ اند و تمرکز برخی از معلمان بر کتب کمک آموزشی است.

وی با بیان این که اگر کتب درسی به درستی تفهیم شود؛ نیاز به کتب کمک آموزشی نیست، افزود: درست است که از سوی آموزش و پرورش کتاب ‌های مناسب معرفی می ‌شود؛ ولی این معلم است که باید تشخیص دهد چه نوع کتاب‌ های کمک آموزشی می ‌تواند برای دانش‌ آموزان موثر واقع شود.

مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزش وزارت آموزش و پرورش از حساسیت‌ های ایجاد شده در جامعه برای تربیت دانش ‌آموزان از مقاطع پایین ‌تر سخن به میان آورده و افزود: تربیت و آموزش دانش ‌آموزان و آماده ‌سازی برای کنکور به دبستان تسری یافته است و این واقعیتی است که امروز متاسفانه کنکور مانع از لذت بردن دانش آموزان از یادگیری می ‌شود.

ناصری، نتیجه این نوع تربیت را لطمه خوردن و کم شدن انگیزه یادگیری دانش ‌آموزان دانسته و بر ضرورت اصلاح این نگاه‌ ها تاکید کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.10.07

بازديد کل : 2443244 نفر   - 425440 ip   بازديد امروز : 108 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 11 نفر