دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

احتمال تغییر در برخی کتاب‌ های درسی پایه دهم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، محی الدین بهرام محمدیان رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌ و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تغییرات در کتاب درسی پایه دهم اظهار داشت: امسال(96-1395) برای اولین بار کتاب های درسی پایه دهم برای دانش آموزان ارائه شد و با توجه به نظرات معلمان و صاحب نظران سال آینده (97-1396)امکان اصلاحات در کتب وجود دارد.

وی ادامه داد: برای سال تحصیلی 97-96 کتاب های پایه یازدهم مورد توجه بوده که بخشی از آن در رشته های نظری و بخشی در سطح فنی و حرفه‌ ای و کار دانش ارائه می‌ شود.

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان این که قریب به 200 عنوان کتاب و بسته آموزشی در نظر گرفته شده، گفت: علاوه بر کتاب درسی، بسته آموزشی بر فراز آسمان، لوح فشرده ‌آموزشی، کتاب همراه هنرجو، کتاب همراه هنر‌آموز تولید می شود.

وی در خصوص تغییر کتاب های درسی و نحوه آموزش به معلمان برای تبیین مطالب یادآور شد: معلمان با همکاری مرکز آموزش نیروی انسانی باید این مساله را مورد توجه قرار دهند.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.10.07

بازديد کل : 2217515 نفر   - 375822 ip   بازديد امروز : 290 نفر   - 129 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 6 نفر