پنجشنبه 31 خرداد 1397

اخبار مهم از حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد

دکتر سیدعلی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی  با بیان این که بهترین روش در مدیریت و برنامه ریزی، شناخت از وضع موجود است، اظهار داشت: کمبود هیات علمی، فقدان مراکز توسعه آموزش در واحد (EDO)، فقدان مراکز مهارت های بالینی یا امکان برگزاری امتحانات آسکی(OSCE یا آزمون بالینی ساختاریافته عینی )، عدم توجه به ایجاد مراکز تحقیقاتی، عدم توانمندسازی اعضای هیات علمی، توسعه ناکافی در رشته های ارشد و تحصیلات تکمیلی از جمله مواردی بودند که نیاز به توجه داشتند و خوشبختانه امروز، پس از گذشت سه سال، تغییرات مثبتی در زمینه های مذکور به وجود آمده است.

دکتر ابطحی افزود: در همین راستا برنامه ارزشیابی درونی واحدها در دستورکار قرار گرفت و بر اساس آن برنامه ریزی های لازم صورت گرفت.

جذب 500 عضو هیات علمی در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد طی 3 سال

وی به وضعیت هیات علمی در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: در سال 92 دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی 1100 عضو هیات علمی داشت که طی 3 سال گذشته 500 عضو جدید جذب شده اند و این رقم امروز به 1600 عضو هیات علمی رسیده است و این روند همچنان ادامه دارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: خوشبختانه 7 بیمارستان دانشگاه آزاد اسلامی از نظر اعتباربخشی رتبه درجه یک گرفتند که این موضوع نشان ‌دهنده ارتقای کیفی و نزدیک کردن بیمارستان ‌های دانشگاه آزاد به سطح انتظار مردم است.

دکتر ابطحی به تشریح برنامه‌ های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد پرداخت و گفت: توسعه کیفی در آموزش، جذب هیات علمی، توانمند‌سازی هیات علمی، طرح درس در گروه‌ های آموزشی از جمله برنامه های معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است.

اخذ مجوزهای جدید برای واحدهای حوزه پزشکی دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به دیگر اقدامات پزشکی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: راه اندازی 50 مرکز EDO، راه اندازی 50 مرکز مهارت بالینی، برگزاری المپیاد پزشکی، برگزاری امتحانات علوم پایه و پیش کارورزی، کسب مجوز ایجاد 80 رشته جدید، ایجاد رشته های ارشد در بسیاری از واحدها، اخذ مجوز PhD پرستاری و PhD بافت در واحد پزشکی تهران، اخذ مجوز دستیاری تخصصی داخلی در بیمارستان های بوعلی و امیرالمومنین (ع) تهران، اخذ مجوز جذب دانشجوی خارجی در واحدهای دارای شرایط و امکانات، ایجاد رشته دکترای حرفه ای پزشکی در واحد کرمان، دکترای حرفه ای داروسازی در آمل، دکترای حرفه ای دندانپزشکی در بروجرد و تبریز و پیگیری در جهت اخذ مجوز دکترای حرفه ای دندانپزشکی برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و دکترای حرفه ای داروسازی برای واحد اراک... از دیگر اقدامات حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است.

ورود 26 فارغ التحصیل پزشکی دانشگاه آزاد بدون گذراندن طرح به مقاطع تخصصی

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: 26 فارغ التحصیل پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با قرار گرفتن در جمع 2.5 درصد برتر فارغ التحصیلان این رشته، مستقیماً و بدون گذراندن طرح وارد مقاطع تخصصی شدند و از این حیث دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور به دست آورده است. این در حالی است که در سال 92 تنها یک نفر جزو 2.5درصد قرار گرفته بود و این دلیل پیشرفت قابل ملاحظه ای را در توسعه آموزش در حوزه علوم پزشکی است.

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت

دکتر ابطحی به انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه در خصوص همکاری مراکز آمایشی دانشگاه علوم پزشکی با دانشگاه آزاد اسلامی به امضای وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسیده است. از جمله مفاد این تفاهم نامه، استفاده از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی، ارتقای کیفیت آموزش و نیز توسعه رشته های پزشکی و بین رشته ای بر اساس طرح آمایش سرزمینی دانشگاه ها است.

وی در پایان اظهار داشت: ادعایی نیست که همه مشکلات مرتفع شده، هنوز چالش هایی داریم. بعضی از واحدها با کمبود هیات علمی مواجه هستندکه توصیه اینجانب به روسای واحدهای مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی این است که با دقت مشکلات نظارتی این واحدها پیگیری و در رفع آن ها دستور صادر کنند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.10.06

بازديد کل : 2275265 نفر   - 388745 ip   بازديد امروز : 114 نفر   - 60 ip   بازديد ديروز : 1070 نفر   - 256 ip   آنلاين : 11 نفر