سه شنبه 27 آذر 1397

نگاه متفاوت وزارت آموزش و پرورش و صداوسیما به کنکور

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با انتقاد از نگاه درآمدی صداوسیما به تبلیغات کتاب های آموزشی غیر استاندارد گفت: اختلاف ما با صدا و سیما حل نشده است.

مهدی نوید ادهم در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره تبلیغات موسسات کنکوری گفت: دانش آموزان باید با راهنمایی معلم و محتواهای کتاب های درسی در کنکور سراسری شرکت کنند.

وی افزود : بخشی از مشاوره ها و منابعی که در اختیار دانش آموزان از طریق موسسات ارایه می شود معتبر نیست و بارها دیده ایم دانش آموزانی که محتواهای درسی خود را عمیق خوانده اند موفقیت بیشتری نیز داشته اند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اضافه کرد: اگر قرار است دانش آموزان از مشاوره و کلاس ها استفاده کنند به راهنمایی های معلمان نیز باید توجه داشته باشند.

نوید ادهم درباره تبلیغات کتاب های درسی در صداوسیما گفت: متاسفانه صداوسیما تنها از منظر درآمدزایی به تبلیغات کتاب های آموزشی غیر استاندارد نگاه می کند اما ما از منظر آموزشی و تربیتی به مسایل و تاثیری که بر روی دانش  آموزان دارد نگاه می کنیم.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، اظهار داشت: نگاه متفاوتی بین وزارت آموزش و پرورش و صدا و سیما وجود دارد و این اختلاف ما تاکنون حل نشده است.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.02.11

بازديد کل : 2480203 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 808 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر