دوشنبه 19 آذر 1397

۹مدال نقره در المپياد 1395 براي علوم پزشكي دانشگاه آزاد

دكتر سيدعلي ابطحي معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: در بين واحد هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي، دانشكده هاي داروسازي و دندانپزشكي هاي تهران و اصفهان جز موفق ترين دانشگاه هاي كشور بود به طوري كه در دانشكده هاي دندانپزشكي ، ۵گروه برتر كشوري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد دندانپزشكي تهران و ۳گروه برتر كشوري از دانشگاه آزاد اسلامي واحد دندانپزشكي اصفهان حسب اعلام معاونت آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش كشور داشته ايم.

دكتر ابطحي يادآور شد: بر اساس تغييرات، كيفيت آموزشي و اجراي الزامات و استانداردها هيچ رشته اي وجود ندارد كه مصوبه و مجوز وزارت بهداشت را نداشته باشد. در حال حاضر، ۱۵ دانشكده پزشكي، ۵ دانشكده دندان پزشكي و ۳ دانشكده داروسازي، ۵۰ مركزEDO، ۵۰ مركز مهارت هاي باليني، جذب ۵۰۰ عضو هيات علمي و اجراي الزامات و استانداردهاي وزارت بهداشت از توفيقات حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد است  و ما به ارتقاي علمي و آموزشي و توانمندسازي هيات علمي و دانشجويان ادامه مي دهيم. نه اين كه چالشي نداريم اما اعتقاد داريم كه بايد استانداردهاي ملي قابل قبول واحدهاي آموزشي را داشته باشيم.

وي گفت: همه تلاش ما بر اين است تا دانشجويان ما بعد از فارغ التحصيلي شانس رقابت در آزمون هاي تخصصي را با رقباي خود در دانشگاه علوم پزشكي داشته باشند. در همين راستا مشاهده كرديم كه در المپيادي كه امسال (1395)برگزار شد دانشكده هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد ۹مدال نقره آوردند كه تعداد زيادي از آن ها براي دانشكده علوم دارويي بود.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.09.29

بازديد کل : 2466655 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 126 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر