سه شنبه 27 آذر 1397

نسبت استاد به دانشجو در حوزه پزشكي دانشگاه آزاد يك به ۴۵ است

رييس دانشگاه آزاد اسلامي گفت: حضور حوزه پزشكي اين دانشگاه، باعث ارتقاي نام و نماد دانشگاه آزاد اسلامي شده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در سومين جشنواره علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي (لقمان حكيم) گفت: خوشبختانه امروز حوزه پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي بسيار پيشرفت كرده به طوري كه ۷ بيمارستان از ۱۱ بيمارستان اين دانشگاه در اعتبارسنجي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي رتبه و امتيازهاي يك كشوري دريافت كرده اند. همچنين تا پايان سال جاري(1395) و اوايل سال آينده(1396) تعداد ۴ بيمارستان ديگر شامل تبريز، كازرون، اردبيل و تهران نيز افتتاح خواهد شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اين كه سهم حضور دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي در المپياد دانشجويي از ۶ به ۶۰ رسيده است، تاكيد كرد: حضور حوزه پزشكي اين دانشگاه، باعث ارتقاي نام و نماد دانشگاه آزاد اسلامي شده است.

دکتر ميرزاده با اشاره به تاسيس پژوهشگاه مهندسي بافت و پزشكي ترميمي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: خوشبختانه با تاسيس اين پژوهشگاه، براي اولين بار همكاري خوبي ميان حوزه مهندسي و پزشكي دانشگاه صورت گرفته است.

وي از افتتاح فاز اول بيمارستان فرهيختگان خبر داد و گفت: در ۳ سال گذشته با صرف ۳۰ ميليارد تومان، به تجهيز و استانداردسازي اين بيمارستان پرداختيم و ۳۰ ميليارد تومان ديگر نيز امسال(1395) صرف تجهيز آن خواهد شد كه فاز اول آن در دهه فجر سال جاري(1395) افتتاح خواهد شد.

نسبت استاد به دانشجو در حوزه پزشكي يك به ۴۵ است

وي با بيان اين كه دانشگاه آزاد اسلامي داراي حدود ۷۰هزار دانشجوي پزشكي است، گفت: نسبت استاد به دانشجو در حوزه پزشكي دانشگاه آزاد در حال حاضر يك به ۴۵ است كه بايد به يك به ۳۷ برسد. با توجه به اهميت بحث سلامت، بايد در راستاي جذب اعضاي هيات علمي در حوزه پزشكي تلاش شود.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.09.21

بازديد کل : 2480146 نفر   - 434923 ip   بازديد امروز : 751 نفر   - 308 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر