چهارشنبه 25 مهر 1397

دانشگاه آزاد در حوزه پزشكي جزو ۲۰ دانشگاه برتر كشور است

معاون آموزشي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با بيان اين كه دانشگاه آزاد اسلامي در حوزه پزشكي جزو ۲۰ دانشگاه برتر كشور است گفت: دانشگاه آزاد اسلامي براي توسعه و نوآوري در پزشكي سرمايه گذاري هاي بسياري كرده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر باقر لاريجاني معاون آموزشي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي در سومين جشنواره لقمان حكيم، گفت: حوزه پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي داراي اساتيد بسيار برجسته اي است و در سال هاي اخير نيز كساني كه از افتخارات كشور هستند، در قالب عضو هيات علمي به اين مجموعه اضافه شده اند. دانشگاه آزاد اسلامي براي توسعه و نوآوري در پزشكي سرمايه گذاري هاي بسياري كرده كه در همين راستا نيز تفاهم نامه اي ميان اين دانشگاه و وزارت بهداشت منعقد شده است.

دکتر لاريجاني گفت: دانشگاه آزاد اسلامي در راستاي توسعه علوم پزشكي، اقدامات بسيار خوبي انجام داده و امروز ارتباط دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور با دانشگاه آزاد اسلامي در سطح قابل قبولي قرار دارد.

طراحي بسته هاي تحول و نوآوري

معاون آموزشي وزارت بهداشت به طراحي بسته هاي تحول و نوآوري اشاره كرد و گفت: بسته تحول و نوآوري شامل بسته هاي آينده نگاري و مرجعيت علمي در آموزش پزشكي، بسته حركت به سوي دانشگاه هاي نسل سوم، بسته آموزش پاسخ گو و عدالت محور، بسته آمايش سرزميني، بسته اخلاق حرفه اي و ... است.

وي همچنين به راه اندازي مركز تحقيقات راهبردي آموزش علوم پزشكي اشاره كرد و گفت: يكي از مهم ترين ابزارهاي آينده نگاري و تحقق مرجعيت علمي در آموزش علوم پزشكي، استقرار نظامي براي رصد و مديريت نيل به اين هدف است كه از مجراي راه اندازي مركز تحقيقات راهبردي آموزش علوم پزشكي زمينه هاي تحقق آن فراهم شده است.

دکتر لاريجاني با بيان اين كه يكي از اقدامات بسيار اثربخش در راستاي توجه به دانش بومي و ايجاد زمينه براي تحقق مرجعيت علمي، تدوين كتب مرجع ملي در علوم پزشكي است، گفت: در اين راستا كتب مرجع ملي دندان پزشكي با همكاري اعضاي بوردهاي تخصصي دندان پزشكي و اساتيد دانشگاه ها به عنوان اولين اقدام در اين خصوص تدوين شده و در اختيار دانشجويان در رده هاي مختلف تحصيلي قرار گرفته است.

معاون آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به راه اندازي تخصص پزشك خانواده گفت: يكي از وظايف وزارت بهداشت در برنامه توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي راه اندازي تخصص پزشك خانواده بوده كه در همين راستا اولين دوره آزمون رشته تخصصي پزشك خانواده برگزار شد.

وي با بيان اين كه تحقق تحول آموزش علوم پزشكي كشور در گرو همت تمام دانشگاهيان است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان بزرگترين نهاد غيردولتي برگزار كننده خدمات آموزش علوم پزشكي در كنار بخش دولتي مشغول به تربيت دانشجويان در رشته هاي تحصيلي مختلف بوده و نقش به سزايي در توسعه آموزش عالي كشور ايفا كرده است.

دکتر لاريجاني در پايان افزود: دانشجويان و اعضاي هيات علمي حوزه پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي بايد در كنار دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در راستاي برنامه هاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي حركت و به عنوان آينده سازان اين حوزه در زمينه هاي مختلف فعاليت كنند.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

بازديد کل : 2412459 نفر   - 416880 ip   بازديد امروز : 2058 نفر   - 144 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر