دوشنبه 28 آبان 1397

تمام رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي داراي مجوز است

دكتر ابطحي معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينكه تمام رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي داراي مجوز است ، گفت: خوشبختانه حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي تعامل سازنده اي با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي كشور داشته و كارها در دانشگاه آزاد اسلامي بر اساس ارتقاي آموزش و ارتقاي كيفيت دنبال مي شود.

وي افزود: ۵۰ مركز مهارت باليني با تمام امكانات در دانشگاه آزاد اسلامي فراهم شده و اين از توفيقات دانشگاه آزاد اسلامي است.دکتر ابطحي با بيان اين كه در دو سال گذشته ۵۰۰ عضو هيات علمي در حوزه پزشكي در دانشگاه آزاد اسلامي جذب شده است، گفت: اين در حالي است كه در طول ۳۰ سال گذشته ۱۱۰۰ نفر عضو هيات علمي پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي بوده اند.

معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: در ماه آينده (دی ماه 95) سامانه پذيرش هيات علمي حوزه علوم پزشكي فعال خواهد شد و با جذب ۵۰۰ نفر ديگر عملا ظرف ۳ سال تعداد اعضاي هيات علمي حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد تقريبا دو برابر مي شود.

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.09.17

بازديد کل : 2443203 نفر   - 425440 ip   بازديد امروز : 67 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 11 نفر