سه شنبه 27 آذر 1397

تولید محتوای کتاب های پایه دهم به پایان رسیده است

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي گفت: کتاب تمام پایه ‌های تحصیلی اول تا نهم به همراه کتب پیش دانشگاهی به چاپ رسیده است و مشکلی برای توزیع این کتاب‌ های درسی نداریم.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي ، حجت ‌الاسلام و المسلمین محی ‌الدین بهرام محمدیان گفت : امیدوارم سال تحصیلی آینده مانند سال‌ های دیگر دانش ‌آموزان در اول مهر با کتاب درسی، تحصیل را آغاز کنند.

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي افزود: کتاب تمام پایه‌ های تحصیلی اول تا نهم به همراه کتب پیش دانشگاهی به چاپ رسیده است و مشکلی برای توزیع این کتاب‌ های درسی نداریم.

وي تصريح كرد : در سال تحصیلی آینده با توجه به استقرار سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، پایه یازدهم خالی خواهد بود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان این که تولید محتوای پایه دهم انجام شده است و پیش ‌نویس آن ها در حال اتمام است و منتظر اعتباربخشی و نظرخواهی از معلمان استان ‌ها هستیم، خاطرنشان کرد: از آخر خردادماه95، چاپ سپاری کتب آغاز می‌ شود و 15 شهریور ماه95 به اتمام می‌رسد تا اول مهر95 کتاب‌ ها در استان‌ ها توزیع شود.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.02.04

بازديد کل : 2480219 نفر   - 434933 ip   بازديد امروز : 824 نفر   - 318 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 7 نفر