سه شنبه 27 آذر 1397

کتاب « تفکر و سواد رسانه ای» در برنامه درسی دوره دوم متوسطه قرار گرفت

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي گفت : سال 95کتاب درسی« تفکر و سواد رسانه ای» در برنامه درسی دانش آموزان سال دوم متوسطه قرارمی گیرد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ،حجت ‌الاسلام والمسلمین محی الدین بهرام محمدیان با اشاره به پیشنهادهاي متنوع دستگاه ها و موسسات مبنی بر وارد کردن موضوعات موردنظر خود به کتاب درسی تاکید کرد: کتاب درسی سند پایه علمی و دانش یک کشور محسوب می شود نه تابلوی اعلانات و یا صفحه نیازمندی های روزنامه نیست که بتوان هرمطلبی را در آن وارد کرد.

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي افزود: «انسان و محیط زیست»، «تفکر و سواد رسانه‌ای»، «سلامت و بهداشت» و «کار و فناوری» چهار عنوان كتاب جدید اضافه شده به دوره دوم متوسطه خواهد بود.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.01.24

بازديد کل : 2480131 نفر   - 434922 ip   بازديد امروز : 736 نفر   - 307 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 4 نفر