چهارشنبه 25 مهر 1397

آغاز ثبت نام نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد از 20 آذرماه95

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه از کاهش مراجعات حضوری برای ثبت در خواست نقل و انتقالات دانشجویی خبر داد و گفت: پیش از این در بعضی از سال ها بیش از 120 هزار نفر جهت ثبت درخواست خود مراجعه حضوری داشتند که بر اساس سیاست های جدید دانشگاه آزاد اسلامی این آمار امروز به کمتر از 17 هزار نفر رسیده است.

دکتر طه هاشمی با اشاره به راه اندازی سامانه نقل و انتقالات جدید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: بر اساس تاکید ریاست دانشگاه مبنی بر کاهش مراجعات حضوری شیوه نامه جدید نقل و انتقالات دانشگاه آزاد اسلامی تدوین شده است. با راه اندازی سامانه منادا دانشجویان دانشگاه آزاد می بایست درخواست نقل و انتقالات خود را به صورت اینترنتی ثبت کنند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به زمان شروع ثبت نام نقل و انتقالات این دانشگاه اشاره کرد و گفت: متقاضیان می توانند از تاریخ20 آذرماه95 لغایت 5 دی ماه95 با مراجعه به سامانه منادا به نشانی Monada.iau.ir پس از مطالعه شیوه نامه و راهنمای ثبت نام نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

وی با بیان این که مهلت اعلام شده به هیچ وجه تمدید نخواهد شد، گفت: دانشجویان متقاضی زمان ثبت نام خود را به روزهای آخر موکول نکنند تا در صورت بروز هر مشکلی امکان رفع آن وجود داشته باشد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: دانشجویان واحد الکترونیک نمی توانند درخواست میهمانی به واحدهای حضوری داشته باشند اما برعکس آن امکان پذیر است.

امکان انتقال دانش آموزان مدارس سما

دکتر طه هاشمی با اشاره به نکات اصلاح شده در شیوه نامه جدید، گفت: اصلاح جدول همترازی از ده گروه به 7 گروه، امکان انتقال در بین واحدهای یک گروه و پایین تر در جدول همترازی، امکان انتخاب 5 واحد مقصد برای تقاضای میهمانی بر اساس جدول هم ترازی،فراهم کردن میهمانی دانشجویان خانم در دوران بارداری و شیردهی، فراهم کردن امکان میهمانی دائم دانشحویان بیمار صعب العلاج، امکان انتقال فرزندان و همسر کارکنان دانشگاه و اعضای هیات علمی به محل خدمت خود، امکان انتقال دانش آموزان مدارس سما( به شرط چهار سال تحصیل در دوره دبیرستان) و ... از جمله نکات مطرح شده در شیوه نامه جدید نقل و انتقالات دانشگاه‌آزاد اسلامی است.

امکان ویرایش و لغو درخواست در سامانه جدید نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه ‌آزاد اسلامی

در ادامه این جلسه دکتر صامت مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ضوابط جدید شیوه نامه نقل و انتقالات اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته متقاضیان تنها امکان انتخاب یک گزینه را داشتند که در سامانه جدید امکان انتخاب 5 گزینه فراهم شده است.

وی به امکان ویرایش در سامانه منادا اشاره کرد و گفت: متقاضیان می توانند تنها در زمان اعلام شده (20 آذرماه95 لغایت 5 دی ماه95) نسبت به لغو و یا ویرایش درخواست خود اقدام کنند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که تنها امکان میهمانی برای دانشجویان بدون آزمون فراهم است، گفت: متقاضیانی که دارای معدل بالاتری هستند از امتیاز بیشتری برای نقل و انتقالات برخوردارند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.09.15

بازديد کل : 2412445 نفر   - 416880 ip   بازديد امروز : 2044 نفر   - 144 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر