سه شنبه 27 آذر 1397

تولید 998 عنوان کتاب درسی در سال تحصیلی 95-94

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، لیدا نیک‌روش مدیرکل نظارت بر نشر و مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش در گفت ‌و گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین آمار عناوین کتاب‌های درسی در سال تحصیلی جاری(95-94) اظهار داشت:‌ آخرین آمار عناوین کتاب ‌های درسی در سال تحصیلی 95-94 در مقطع ابتدایی 52 عنوان کتاب بوده که شامل 41 عنوان پرتیراژ و 11 عنوان کم‌ تیراژ است.

وی ادامه داد: کتاب‌های مقطع متوسطه اول 50 عنوان شامل 45 عنوان پرتیراژ و 5 عنوان کم ‌تیراژ است؛ کتاب‌های کم تیراژ مانند کتب اهل سنت، زبان آلمانی و فرانسه است که تعداد دانش‌آموزان محدود و تیراژ آن پایین بوده و کتاب‌های پرتیراژ مانند فارسی، ریاضی و علوم است.

نیک ‌روش یادآور شد:‌ مجموع عناوین کتب مقطع متوسطه دوم 112 عنوان، کتب فنی و حرفه‌ای 638 عنوان، کتب کودکان استثنایی 117 عنوان و روش تدریس از مقطع ابتدایی تا متوسطه 29 عنوان است که در مجموع 998 عنوان کتاب در سال تحصیلی 95-94 داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: سامانه فروش و توزیع الکترونیکی کتاب‌های درسی به نشانی www.irtext book.ir  که برای سال تحصیلی 95-94 آزمایشی بود، در سال تحصیلی 96-95 نیز به صورت آزمایشی است، اما جامعه آماری توسعه داده شده است، سال گذشته فقط مقطع ابتدایی مناطق 19‌گانه تهران و پیش‌ دانشگاهی سراسر کشور را شامل شد.

مدیرکل نظارت بر نشر و مواد آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: برای سال تحصیلی 96-95 شامل مقطع ابتدایی سراسر کشور و پیش‌دانشگاهی خواهد شد و سامانه فروش و توزیع الکترونیکی کتاب‌ های درسی از 16 فروردین 95 باز است و دانش‌آموزان می‌توانند نسبت به ثبت درخواست‌ شان برای بسته آموزشی اقدام کنند که هم به صورت انفرادی و نیز گروهی است و دانش‌آموزانی که به اینترنت دسترسی ندارند، مدیران مدارس می‌توانند به صورت گروهی و همزمان ثبت‌نام آن ها را انجام دهند.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1394.11.25

بازديد کل : 2480211 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 816 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر