دوشنبه 19 آذر 1397

بخشنامه معافیت ارائه پایان نامه در دانشگاه آزاد وجود ندارد

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد گفت: بر اساس سیاست های کلان دانشگاه مبنی بر رعایت مقررات وزارت علوم هیچ بخشنامه ای برای معافیت همه یا برخی از دانشجویان کارشناسی ارشد از ارایه پایان نامه وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، ابراهیم واشقانی فراهانی در واکنش به مصاحبه معاون آموزشی وزارت علوم درباره رعایت مقررات وزارت علوم در پایان نامه های کارشناسی ارشد این دانشگاه (دانشگاه آزاد) افزود:بنابراین در راستای سیاست های کلان دانشگاه آزاد مبنی بر رعایت مقررات وزارت علوم هیچ گونه بخشنامه ای برای معافیت همه یا برخی از دانشجویان کارشناسی ارشد از ارایه پایان نامه در این دانشگاه وجود ندارد و این دانشگاه در تمامی موارد بر اساس مقررات و قوانین ذیربط عمل می کند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.09.05

بازديد کل : 2466735 نفر   - 432030 ip   بازديد امروز : 206 نفر   - 61 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 6 نفر